Het is hier zo stil

een journalistieke kijk op reïncarnatie, seances en geestverschijningen

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Frank van der Meijden

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een onthullende inkijk in het mysterieuze wereldje van mediums en paragnosten in Nederland en België. Het eerste volledige journalistieke verslag van de bovennatuurlijke Lage Landen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank van der Meijden
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089751591
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

Geesten zien, de dood kunnen ruiken of de toekomst kunnen voorspellen... Kan dat echt?

Frank van der Meijden is in het dagelijks leven werkzaam als eindredacteur op de communicatieafdeling van de Politieacademie. Als journalistiek observator ziet hij dat de belangstelling voor het bovennatuurlijke groeit in de media en ook in het politiewerk groeit. Voor Van der Meijden geldt: eerst zien dan geloven. Hij besluit op onafhankelijk onderzoek te gaan.

Tot zijn verbijstering blijken zaken als reïncarnatie, geestverschijningen en contact met het hiernamaals minder vergezocht dan hij had aangenomen. De broodnuchtere Van der Meijden moet door datgene wat hij hoort, ziet en ook aan den lijve ervaart, vaststellen dat er meer is tussen hemel en aarde.

Het is zo stil hier… biedt een onthullende inkijk in het mysterieuze wereldje van mediums en paragnosten in Nederland en België. In openhartige interviews, door middel van séances en als ooggetuige levert Van der Meijden het eerste volledige journalistieke verslag van de bovennatuurlijke Lage Landen.

Zonder in zweverige taal te vervallen werpt Van der Meijden een ongekunstelde blik op ogenschijnlijke normale mensen die geesten zien, de dood kunnen ruiken of de toekomst kunnen voorspellen. Terwijl veel media zich nog steeds richten op sensationele kortstondige impressies, leveren bekende en onbekende personen in dit boek het echte verhaal. De realiteit van het onnoembare blijkt grensverleggend…

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank van der Meijden
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089751591
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227