Kracht van het geluk

Prijs € 22,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Dalai Lama, Howard C. Cutler, Howard Cutler

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zijne Heiligheid de Dalai Lama heeft in zijn leven groot lijden gekend, maar hij straalt altijd vriendelijkheid en rust uit. Hoe doet hij dat? In De kracht van het geluk laat Howard Cutler de lezer kennismaken met de filosofie van de Dalai Lama over hoe je gemoedsrust kunt vinden en in het reine kunt komen met het lijden van de wereld. Samen onderzoeken zij de wortels van de vele problemen waarmee de mensheid te kampen heeft en tonen ze ons hoe we die rampen kunnen benaderen op een manier die tegelijkertijd verlicht en ons helpt in onze zoektocht naar geluk. Door verhalen, meditaties en diepgaande gesprekken leert de Dalai Lama de lezer de culturele invloeden en manieren van denken te benoemen die leiden tot verdriet en hoe we onze eigen problemen die we het hoofd moeten bieden, evenals de moeilijkheden van anderen, kunnen doorgronden en oplossen. Het resultaat is een wijze benadering van menselijke problemen die zowel optimistisch als realistisch is, zelfs in tijden van grote uitdagingen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dalai Lama, Howard C. Cutler, Howard Cutler
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022555309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
398

Beschrijving

Zijne Heiligheid de Dalai Lama heeft in zijn leven groot lijden gekend, maar hij straalt altijd vriendelijkheid en rust uit. Hoe doet hij dat? In De kracht van het geluk laat Howard Cutler de lezer kennismaken met de filosofie van de Dalai Lama over hoe je gemoedsrust kunt vinden en in het reine kunt komen met het lijden van de wereld. Samen onderzoeken zij de wortels van de vele problemen waarmee de mensheid te kampen heeft en tonen ze ons hoe we die rampen kunnen benaderen op een manier die tegelijkertijd verlicht en ons helpt in onze zoektocht naar geluk.

Door verhalen, meditaties en diepgaande gesprekken leert de Dalai Lama de lezer de culturele invloeden en manieren van denken te benoemen die leiden tot verdriet en hoe we onze eigen problemen die we het hoofd moeten bieden, evenals de moeilijkheden van anderen, kunnen doorgronden en oplossen. Het resultaat is een wijze benadering van menselijke problemen die zowel optimistisch als realistisch is, zelfs in tijden van grote uitdagingen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dalai Lama, Howard C. Cutler, Howard Cutler
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022555309
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
398