Prijs | € 12,95 |
Niet beschikbaar
Paperback | November 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit boek bevat een inleiding waarin de auteur uitvoerig ingaat op de bereidingstechnieken van een curry, en ook op de manier waarop het gerecht zijn smaak, aroma en kleur krijgt. Om een complete maaltijd te kunnen presenteren is een vijftigtal bijgerechten opgenomen, variërend van rijst, linzen en brood tot groenten en chutneys. Bovendien een aantal nagerechten om jouw Indiase maaltijd in stijl af te sluiten.
Specificaties
- Auteur
- Camellia Panjabi
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059563759
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224
Beschrijving
Dit boek bevat een inleiding waarin de auteur uitvoerig ingaat op de bereidingstechnieken van een curry, en ook op de manier waarop het gerecht zijn smaak, aroma en kleur krijgt.
Om een complete maaltijd te kunnen presenteren is een vijftigtal bijgerechten opgenomen, variërend van rijst, linzen en brood tot groenten en chutneys. Bovendien een aantal nagerechten om jouw Indiase maaltijd in stijl af te sluiten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Camellia Panjabi
- Uitgever
- Fontaine Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059563759
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224