Alledaagse verlichting

zeven verhalen van gewone mensen

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Sally Bongers

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sally Bongers, een bekende Australische cineaste, deed over de hele wereld onderzoek naar ‘verlichte’ mensen voor een documentaire die zij over dit onderwerp wilde maken. In eerste instantie kwam ze terecht bij de bekende verlichte personen en leraren, tot ze haar focus richtte op ‘gewone’ onbekende mensen die een bewustzijnsverandering hadden doorgemaakt. Ze ontmoette mannen en vrouwen die eigenlijk nog hun gewone leventje leefden zoals ze dat deden voordat ze verlicht werden.  Ze heeft veel verhalen gehoord, en in Alledaagse verlichting heeft ze de zeven mooiste en ontroerendste verhalen gebundeld. Wie deze mensen zijn, daar komen we niet achter, want Bongers wil hun identiteit niet prijsgeven. Deze getuigenissen maken duidelijk dat ‘verlichting’ iedereen zomaar kan overkomen, zonder dat je daar bepaalde spirituele eigenschappen of aspiraties voor hoeft te hebben. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sally Bongers
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
149

Beschrijving

Sally Bongers, een bekende Australische cineaste, deed over de hele wereld onderzoek naar ‘verlichte’ mensen voor een documentaire die zij over dit onderwerp wilde maken. In eerste instantie kwam ze terecht bij de bekende verlichte personen en leraren, tot ze haar focus richtte op ‘gewone’ onbekende mensen die een bewustzijnsverandering hadden doorgemaakt. Ze ontmoette mannen en vrouwen die eigenlijk nog hun gewone leventje leefden zoals ze dat deden voordat ze verlicht werden. 

Ze heeft veel verhalen gehoord, en in Alledaagse verlichting heeft ze de zeven mooiste en ontroerendste verhalen gebundeld. Wie deze mensen zijn, daar komen we niet achter, want Bongers wil hun identiteit niet prijsgeven. Deze getuigenissen maken duidelijk dat ‘verlichting’ iedereen zomaar kan overkomen, zonder dat je daar bepaalde spirituele eigenschappen of aspiraties voor hoeft te hebben. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sally Bongers
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228463
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
149