Allicht

Opstekers voor lichtgevend leven

Prijs € 17,45

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Lisette Schuitemaker

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is zij in staat mensen snel naar de kern te brengen. Haar nieuwste term voor wat zij doet is:ik ben een op·lich·ter (de; m,v; meervoud: oplichters) 1 iemand die oplicht; bedriegerVoorstel aan Van Dale: 2 iemand die oplicht; iemand die het leven lichter maakt; iemand die mensen weer in contact brengt met het licht dat ze al zijn.De inzichten die zij in dit boek bundelt, zijn eye-openers. Ze zijn zo simpel als het bakken van een eitje. Pas haar opstekers op jezelf toe en vergroot jouw mogelijkheden om je licht te laten schijnen. Gebruik ze in gesprekken met mensen die je lief zijn en geniet van wat je ziet gebeuren.Zo worden we samen steeds meer licht·ge·vend (bijvoeglijk naamwoord) 1 licht uitstralendVoorstel aan Van Dale: 2 vanuit eigen lichtheid anderen inspirerend

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisette Schuitemaker
Uitgever
Land van Oorsprong
ISBN
9789491889011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is zij in staat mensen snel naar de kern te brengen. Haar nieuwste term voor wat zij doet is:
ik ben een

op·lich·ter (de; m,v; meervoud: oplichters)

1 iemand die oplicht; bedrieger

Voorstel aan Van Dale:

2 iemand die oplicht; iemand die het leven lichter maakt;
iemand die mensen weer in contact brengt met het licht
dat ze al zijn.

De inzichten die zij in dit boek bundelt, zijn eye-openers. Ze zijn zo simpel als het bakken van een eitje. Pas haar opstekers op jezelf toe en vergroot jouw mogelijkheden om je licht te laten schijnen. Gebruik ze in gesprekken met mensen die je lief zijn en geniet van wat je ziet gebeuren.
Zo worden we samen steeds meer

licht·ge·vend (bijvoeglijk naamwoord)

1 licht uitstralend

Voorstel aan Van Dale:

2 vanuit eigen lichtheid anderen inspirerend

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisette Schuitemaker
Uitgever
Land van Oorsprong
ISBN
9789491889011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128