Als het binnenste naar buiten wil

een persoonlijk verslag van bewustwording

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Wim van Muiswinkel

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een persoonlijk verslag van bewustwording, dat de lezer inspireert om op zoek te gaan naar zijn of haar eigen, unieke manier van 'wakker worden'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim van Muiswinkel
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089544315
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287

Beschrijving

'Binnen een paar weken was ik in een diepe put terechtgekomen. De wanden waren glad, en had ik in het begin nog vertwijfeld geprobeerd om de val met mijn nagels af te remmen, al heel snel had ik alle moed en vertrouwen verloren. Het voelde als een vrije val in een bodemloze, steeds donkerder wordende schacht waarin het laatste lichtpuntje boven mij snel kleiner werd om ten slotte uit het gezicht te verdwijnen. Nooit eerder in mijn leven was ik zo de weg kwijtgeraakt als op dat moment.'

Een leven, waarin werkelijk alles voor de wind gaat, komt zonder duidelijke reden in een crisis. De schrijver wordt min of meer gedwongen om te veranderen. Op ongedachte manieren en uit onverwachte hoeken krijgt hij hulp, waardoor hij niet langer in toeval gelooft. Maar uiteindelijk moet hij zelf keuzes maken om in zijn kracht te komen en de mens te worden zoals hij bedoeld is te zijn.

De lezer wordt op een boeiende wijze meegenomen in het proces van bewustwording van de schrijver, die open en eerlijk is in het beschrijven van de gebeurtenissen en zijn innerlijke strijd. Naast zijn persoonlijke verhaal geeft hij een korte uitleg van spirituele en esoterische begrippen.

Zijn motivatie om zijn verhaal aan het papier toe te vertrouwen omschrijft hij als volgt:
'Tot 1999 heb ik mijn leven slapend doorgebracht, althans, zo voelt het achteraf. Toen begon ik wakker te worden en dat wens ik iedereen toe, want het brengt geluk en vervulling in je leven. Zoals er miljarden unieke mensen op aarde zijn, zijn er ook miljarden manieren om wakker te worden. Mijn manier is daarom mijn manier, uniek en door niemand te kopiëren, maar misschien kan het jou inspireren om op zoek te gaan naar jouw eigen, unieke manier.'
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim van Muiswinkel
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089544315
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
287