Als ik het leven over mocht doen (e-Book)

een jonge vrouw op zoek naar de vijf belangrijkste levenslessen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bronnie Ware

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Hartverscheurend.' - The Sunday Times Na een aantal jaar zoeken naar een baan die haar écht voldoening gaf, accepteerde Bronnie Ware zonder de juiste diploma's of ervaring een baan in de palliatieve zorg. Al snel bleek ze haar ware roeping gevonden te hebben. In de jaren dat ze stervenden begeleidde, veranderde haar leven compleet door alle inzichten en lessen die ze van hen leerde. Op internet schreef ze een blog over de openhartige uitlatingen van mensen in de laaste fase van hun leven: waar hebben ze spijt van, wat zouden ze nu anders aanpakken? Binnen een jaar was haar weblog meer dan drie miljoen keer bezocht, en besloot ze haar ervaringen te verwerken in dit boek. In prachtige, onvergetelijke hoofdstukken beschrijft Bronnie Ware de ongelooflijke visionaire helderheid van deze mensen aan het einde van hun levens, en hoe wij van hún wijsheid kunnen leren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bronnie Ware
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044968750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
3596 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

'Hartverscheurend.' - The Sunday Times

Na een aantal jaar zoeken naar een baan die haar écht voldoening gaf, accepteerde Bronnie Ware zonder de juiste diploma's of ervaring een baan in de palliatieve zorg. Al snel bleek ze haar ware roeping gevonden te hebben. In de jaren dat ze stervenden begeleidde, veranderde haar leven compleet door alle inzichten en lessen die ze van hen leerde.

Op internet schreef ze een blog over de openhartige uitlatingen van mensen in de laaste fase van hun leven: waar hebben ze spijt van, wat zouden ze nu anders aanpakken? Binnen een jaar was haar weblog meer dan drie miljoen keer bezocht, en besloot ze haar ervaringen te verwerken in dit boek. In prachtige, onvergetelijke hoofdstukken beschrijft Bronnie Ware de ongelooflijke visionaire helderheid van deze mensen aan het einde van hun levens, en hoe wij van hún wijsheid kunnen leren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bronnie Ware
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044968750
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
3596 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352