Angst

hoe kom je er los van

Prijs € 11,50

Uitverkocht

R. Tichelaar

Hardback | September 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Angst is onlosmakelijk verbonden met ons leven op aarde en komt op nagenoeg ieder levensterrein voor. Angst kan ons verlammen en onze innerlijke kracht ondermijnen, waardoor we ons dreigen af te sluiten voor elkaar en voor de Geest van liefde. Fixeren we ons op onze angst, dan gaat hij ons leven beheersen; lopen we weg voor wat ons beangstigt, dan wordt de macht van de angst alleen maar groter. Hoe kunnen we van angst bevrijd worden? Volgens Roelof Tichelaar moeten we eerlijk kijken naar de bron ervan, nagaan wat wij zelf bijdragen aan die angst. Hoe gaan we om met onze angst en hoeveel van onze macht geven wij uit handen? Volgens de auteur kun je angst opvatten als van de wee waarmee de geboorte van de Geest in ons gepaard gaat. Angst brengt ons oog in oog met onze kwetsbaarheid, van waaruit wij ons mogen openen voor de Geest: een bron van licht die alles wat donker is, verlichten wil; een bron van onvoorwaardelijke liefde, die ons de macht geeft de angst in ons leven te overwinnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Tichelaar
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957087
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95

Beschrijving

Angst is onlosmakelijk verbonden met ons leven op aarde en komt op nagenoeg ieder levensterrein voor. Angst kan ons verlammen en onze innerlijke kracht ondermijnen, waardoor we ons dreigen af te sluiten voor elkaar en voor de Geest van liefde. Fixeren we ons op onze angst, dan gaat hij ons leven beheersen; lopen we weg voor wat ons beangstigt, dan wordt de macht van de angst alleen maar groter.
Hoe kunnen we van angst bevrijd worden? Volgens Roelof Tichelaar moeten we eerlijk kijken naar de bron ervan, nagaan wat wij zelf bijdragen aan die angst. Hoe gaan we om met onze angst en hoeveel van onze macht geven wij uit handen? Volgens de auteur kun je angst opvatten als van de wee waarmee de geboorte van de Geest in ons gepaard gaat. Angst brengt ons oog in oog met onze kwetsbaarheid, van waaruit wij ons mogen openen voor de Geest: een bron van licht die alles wat donker is, verlichten wil; een bron van onvoorwaardelijke liefde, die ons de macht geeft de angst in ons leven te overwinnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Tichelaar
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025957087
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
95