Astrologische Agenda Ringband 2011

themanummer: werk en beroep in de horoscoop

Prijs € 12,00

Uitverkocht

September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Astrologische Agenda van Uitgeverij Hajefa nu in een ringband en een andere dagindeling, namelijk alle dagen even veel ruimte en 4 dagen links en 3 dagen rechts. Het thema voor de agenda van 2011 is: Werk en Beroep in de horoscoop. De lezer kan kennis nemen van de verschillende visies, werkwijzen en ervaringen van diverse astrologen en zelf een beeld vormen over dit thema. Auteurs voor de agenda van 2011 zijn onder andere George Bode, Carla Kerklaan, Martien Hermes, Marleen Schollaart en Monique Leurink. De agenda heeft een ringband en kan daardoor plat opengelegd worden. De agenda heeft een praktische indeling en lay-out: -7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts-in ringband-extra flap op de omslag om als bladwijzer te gebruiken- mooie kwaliteit off-white papierper dag:-planeetstanden in ME(Z)T -aspecten, tekenwisselingen-declinatie-aspecten-tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten-Void of Course Maan- tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de MaanfasenVoorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als België (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677353
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De Astrologische Agenda van Uitgeverij Hajefa nu in een ringband en een andere dagindeling, namelijk alle dagen even veel ruimte en 4 dagen links en 3 dagen rechts. Het thema voor de agenda van 2011 is: Werk en Beroep in de horoscoop. De lezer kan kennis nemen van de verschillende visies, werkwijzen en ervaringen van diverse astrologen en zelf een beeld vormen over dit thema. Auteurs voor de agenda van 2011 zijn onder andere George Bode, Carla Kerklaan, Martien Hermes, Marleen Schollaart en Monique Leurink.

De agenda heeft een ringband en kan daardoor plat opengelegd worden. De agenda heeft een praktische indeling en lay-out:
-7 dagen op 2 pagina’s: 4 dagen links en 3 dagen rechts
-in ringband
-extra flap op de omslag om als bladwijzer te gebruiken
- mooie kwaliteit off-white papier

per dag:
-planeetstanden in ME(Z)T
-aspecten, tekenwisselingen
-declinatie-aspecten
-tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten
-Void of Course Maan
- tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen

Voorts bevat de astrologische agenda jaaroverzichten, een adressenbestand, de jaarfeesten en overige feestdagen (zowel voor Nederland als België (Vlaanderen)). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677353
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224