Aura's voor beginners

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Richard Webster

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aura’s voor beginners is een complete gids voor iedereen die zijn aura wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een aura te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren.Ieder mens heeft een eigen aura; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Het leren zien van je aura én dat van anderen kan een waardevolle bijdrage leveren aan je levensgeluk. Met inzicht in je aura en de kleur ervan zul je jezelf en de mensen in je omgeving beter begrijpen. Bovendien kun je aspecten van je leven verbeteren, zoals je karaktereigenschappen of gezondheid, en kun je bepalen welke weg je in de toekomst wilt bewandelen.Richard Webster is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland. Al sinds zijn negende is hij geïnteresseerd in de geestelijke wereld. Inmiddels heeft hij in totaal 75 boeken gepubliceerd, die in twintig landen zijn vertaald. Hij reist de wereld rond en geeft workshops en seminars, onder meer over bovennatuurlijke onderwerpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Webster
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045311234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Aura’s voor beginners is een complete gids voor iedereen die zijn aura wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een aura te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren.

Ieder mens heeft een eigen aura; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt. Het leren zien van je aura én dat van anderen kan een waardevolle bijdrage leveren aan je levensgeluk. Met inzicht in je aura en de kleur ervan zul je jezelf en de mensen in je omgeving beter begrijpen. Bovendien kun je aspecten van je leven verbeteren, zoals je karaktereigenschappen of gezondheid, en kun je bepalen welke weg je in de toekomst wilt bewandelen.

Richard Webster is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland. Al sinds zijn negende is hij geïnteresseerd in de geestelijke wereld. Inmiddels heeft hij in totaal 75 boeken gepubliceerd, die in twintig landen zijn vertaald. Hij reist de wereld rond en geeft workshops en seminars, onder meer over bovennatuurlijke onderwerpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Webster
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045311234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159