Balans in je Leven

laat de engelen je helpen de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie te vinden

Prijs € 18,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Annelies Hoornik

September 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Door middel van energiewerk in een visualisatie zullen de engelen werken aan balans, zodat je daarna weer sterk verder kunt. Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat de enregie om je heen soms verandert. De nieuwe vrouwelijk energie in ons leven is actiever geworden. Maar net als een oude klok die nog met een pendel werkt, slaat bij veel mensen de energie door en is de balans ver te zoeken. Zowel in onze geest, als ons lichaam en ons dagelijkse leven. Het voelt voor veel mensen alsof er veel negatieve energieën aan hen blijven kleven en alsof ze alleen maar tegenslag hebben, een soort geestelijke moeheid heeft toegeslagen. Je merkt dat je wel ideeën hebt maar dat het allemaal niet wil vlotten met die uit te voeren, de energiewisseling heeft een haast verlammende invloed op iedereen. Terwijl je zo gewend zijn om in de mannelijke energie van actie te zitten is die energie nu net iets te ver los gelaten en ben je alleen nog maar. Hierdoor leef je je zieledoelen niet meer volledig. Je bent te passief en afwachtend geworden waardoor je niet langer in de stroom van manifestatie zit. De engelen zijn er om je te helpen met het herstellen van die balans in je lichaam, geest en lichtlichamen. Hierdoor komt de balans ook weer in je leven terug. Je kunt dan weer gemakkelijk een zuiver contact hebben met de hogere sferen en tegelijkertijd vanuit Liefde je zieledoelen leven. Die verlammende passieve houding waar je in bent blijven steken kan weer losgelaten worden. Laat de Engelen je via deze prachtige visualisatie weer in balans brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995974
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Door middel van energiewerk in een visualisatie zullen de engelen werken aan balans, zodat je daarna weer sterk verder kunt.

Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat de enregie om je heen soms verandert. De nieuwe vrouwelijk energie in ons leven is actiever geworden. Maar net als een oude klok die nog met een pendel werkt, slaat bij veel mensen de energie door en is de balans ver te zoeken. Zowel in onze geest, als ons lichaam en ons dagelijkse leven.

Het voelt voor veel mensen alsof er veel negatieve energieën aan hen blijven kleven en alsof ze alleen maar tegenslag hebben, een soort geestelijke moeheid heeft toegeslagen. Je merkt dat je wel ideeën hebt maar dat het allemaal niet wil vlotten met die uit te voeren, de energiewisseling heeft een haast verlammende invloed op iedereen.

Terwijl je zo gewend zijn om in de mannelijke energie van actie te zitten is die energie nu net iets te ver los gelaten en ben je alleen nog maar. Hierdoor leef je je zieledoelen niet meer volledig. Je bent te passief en afwachtend geworden waardoor je niet langer in de stroom van manifestatie zit.

De engelen zijn er om je te helpen met het herstellen van die balans in je lichaam, geest en lichtlichamen. Hierdoor komt de balans ook weer in je leven terug. Je kunt dan weer gemakkelijk een zuiver contact hebben met de hogere sferen en tegelijkertijd vanuit Liefde je zieledoelen leven. Die verlammende passieve houding waar je in bent blijven steken kan weer losgelaten worden.

Laat de Engelen je via deze prachtige visualisatie weer in balans brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annelies Hoornik
Uitgever
Angelo
ISBN
9789079995974
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig