Bescherm jezelf

positieve energie voor meer zelfvertrouwen en succes

Prijs € 13,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

William Bloom

Paperback | November 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ben je gevoelig voor energieën en sferen? Ontmoet je mensen die je vermoeid maken? Wil je een betere sfeer in je huis en op je werk? Door middel van simpele oefeningen toont William Bloom in dit boek hoe je jezelf energetisch kunt beschermen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kun je makkelijker omgaan met dominante persoonlijkheden en moeilijke situaties. Je leert niet alleen hoe je de atmosfeer in huis en op de werkvloer kunt zuiveren, maar ook hoe je positieve energie kunt creëren die je gelukkiger en succesvoller maakt. Bescherm jezelf is een leidraad voor iedereen die moeite heeft zijn grenzen te stellen, en zal diegene helpen vanuit de eigen kracht te handelen. William Bloom is een gerespecteerd spiritueel leraar en auteur. Hij is opgeleid in de psychologie en meditatie en werkt vanuit een holistische benadering. Hij maakte meer dan dertig jaar deel uit van het bestuur van de Findhorn-gemeenschap. Bloom woont en werkt in Engeland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
William Bloom
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Ben je gevoelig voor energieën en sferen? Ontmoet je mensen die je vermoeid maken? Wil je een betere sfeer in je huis en op je werk? Door middel van simpele oefeningen toont William Bloom in dit boek hoe je jezelf energetisch kunt beschermen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kun je makkelijker omgaan met dominante persoonlijkheden en moeilijke situaties. Je leert niet alleen hoe je de atmosfeer in huis en op de werkvloer kunt zuiveren, maar ook hoe je positieve energie kunt creëren die je gelukkiger en succesvoller maakt. Bescherm jezelf is een leidraad voor iedereen die moeite heeft zijn grenzen te stellen, en zal diegene helpen vanuit de eigen kracht te handelen.

William Bloom is een gerespecteerd spiritueel leraar en auteur. Hij is opgeleid in de psychologie en meditatie en werkt vanuit een holistische benadering. Hij maakte meer dan dertig jaar deel uit van het bestuur van de Findhorn-gemeenschap. Bloom woont en werkt in Engeland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
William Bloom
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639208
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200