Beter horen en zien met Qi Gong

zelfhulpmethoden uit de traditionele Chinese geneeskunde

Prijs € 16,95

Uitverkocht

L.U. Schoefer-Happ

Paperback | Februari 1998 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Chinese geneeskunde - waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is - ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen. 'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer bewust van gezichts- en gehoorstoornissen en laat de verbanden met de meridianen zien. Het boek biedt vele – duidelijke geïllustreerde – Qi-Gong-oefeningen die het gezichts- en gehoorvermogen op peil houden en weer beter maken. Bijna al deze oefeningen kunnen op ieder moment van de dag, waar dan ook, worden gedaan. 'Beter horen en zien met Qi Gong' bevat oefeningen als: Qi-Gong-zelfmassage voor de zintuigen; Qi-Gong-oefeningen voor nek en schouders, oefeningen tegen hardhorendheid, oorsuizingen, oorontstekingen, verhoogde oogbinnendruk, grauwe staar, bijziendheid en ouderdomsverziendheid. Liane U. Schoefer-Happ is natuurgeneeskundige en psychotherapeute met een eigen praktijk. Zij is werkzaam bij verscheidene vervolgopleidingen en cursuscentra waar haar benaderingswijze veel weerklank vindt. Haar interesse ligt vooral bij het inpassen van de traditionele Chinese geneeskunde in de reguliere westerse geneeskunde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L.U. Schoefer-Happ
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060305812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94

Beschrijving

De Chinese geneeskunde - waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is - ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen. 'Beter horen en zien met Qi Gong' maakt de lezer bewust van gezichts- en gehoorstoornissen en laat de verbanden met de meridianen zien. Het boek biedt vele – duidelijke geïllustreerde – Qi-Gong-oefeningen die het gezichts- en gehoorvermogen op peil houden en weer beter maken. Bijna al deze oefeningen kunnen op ieder moment van de dag, waar dan ook, worden gedaan.

'Beter horen en zien met Qi Gong' bevat oefeningen als: Qi-Gong-zelfmassage voor de zintuigen; Qi-Gong-oefeningen voor nek en schouders, oefeningen tegen hardhorendheid, oorsuizingen, oorontstekingen, verhoogde oogbinnendruk, grauwe staar, bijziendheid en ouderdomsverziendheid.

Liane U. Schoefer-Happ is natuurgeneeskundige en psychotherapeute met een eigen praktijk. Zij is werkzaam bij verscheidene vervolgopleidingen en cursuscentra waar haar benaderingswijze veel weerklank vindt. Haar interesse ligt vooral bij het inpassen van de traditionele Chinese geneeskunde in de reguliere westerse geneeskunde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L.U. Schoefer-Happ
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060305812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 1998
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
94