Beter leren ademen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Julie Lafortune

Paperback | Maart 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ontdek de positeive invloed van de juiste ademhalingstechnieken op uw mentale en fysieke gezondheid Bent u soms rusteloos of buiten adem? Hebt u weleens te weinig energie zonder reden? Als dat zo is, bent u misschien simpelweg uw vermogen verleerd om goed te ademen. Er is een oplossing om uw vitaliteit en het gevoel van innerlijke rust terug te krijgen: uw adem weer correct leren gebruiken. In dit boek vindt u dertig oefeningen waarmee u uw gezondheid verbetert en uw vermogen optimaliseert om te ontspannen en u te concentreren. Bovendien komt u te weten welke fysiologische mechanismen een rol spelen bij de ademhaling en hoe u het beste haalt uit een bewuste ademhaling. Ga uw gang, adem diep in en uit!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julie Lafortune
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044734034
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Ontdek de positeive invloed van de juiste ademhalingstechnieken op uw mentale en fysieke gezondheid

Bent u soms rusteloos of buiten adem? Hebt u weleens te weinig energie zonder reden? Als dat zo is, bent u misschien simpelweg uw vermogen verleerd om goed te ademen.

Er is een oplossing om uw vitaliteit en het gevoel van innerlijke rust terug te krijgen: uw adem weer correct leren gebruiken.

In dit boek vindt u dertig oefeningen waarmee u uw gezondheid verbetert en uw vermogen optimaliseert om te ontspannen en u te concentreren. Bovendien komt u te weten welke fysiologische mechanismen een rol spelen bij de ademhaling en hoe u het beste haalt uit een bewuste ademhaling.

Ga uw gang, adem diep in en uit!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julie Lafortune
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044734034
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112