Bevlogen meesterschap 2

de wonderlijke wereld van je talenten

Prijs € 17,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jan van Rouwendal

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ieder mens beschikt over bijzondere talenten die we ons vaak niet bewust zijn. Wil je weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze bewuster kan inzetten? Dan geeft dit boek inzicht in wat talenten zijn en hoe ze werken. Je herkent daardoor sneller je eigen talenten en die van anderen. Het verklaart waarom bepaalde zaken in je leven zo lopen en wat je aantrekt en afstoot. Het schept inzicht in hoe je talenten kan laten bloeien in je leven. Als je bewuster omgaat met je talenten zal je meer bevlogenheid ervaren in je leven. Je krijgt er namelijk energie van! Je zal daardoor meer waarde voor jezelf en voor anderen creëren."Het is mijn persoonlijke bevlogenheid om mensen te begeleiden om hun talenten meer in te gaan zetten. Ik ben er achtergekomen dat ik dit eigenlijk mijn hele leven al aan het doen ben. Hoe kan ik mensen laten groeien en hoe komen we in bevlogenheid die bij onze talenten hoort? De boekenreeks Bevlogen Meesterschap is ontstaan vanuit mijn verbazing hoe weinig mensen meester zijn van hun talenten. Wanneer dit meesterschap toeneemt groei je in bevlogenheid. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis te delen en te verspreiden." Aldus Jan van Rouwendal.Groei: www.allesgroeit.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan van Rouwendal
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439674
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Ieder mens beschikt over bijzondere talenten die we ons vaak niet bewust zijn. Wil je weten wat jouw talenten zijn en hoe je deze bewuster kan inzetten? Dan geeft dit boek inzicht in wat talenten zijn en hoe ze werken. Je herkent daardoor sneller je eigen talenten en die van anderen. Het verklaart waarom bepaalde zaken in je leven zo lopen en wat je aantrekt en afstoot. Het schept inzicht in hoe je talenten kan laten bloeien in je leven. Als je bewuster omgaat met je talenten zal je meer bevlogenheid ervaren in je leven. Je krijgt er namelijk energie van! Je zal daardoor meer waarde voor jezelf en voor anderen creëren.

"Het is mijn persoonlijke bevlogenheid om mensen te begeleiden om hun talenten meer in te gaan zetten. Ik ben er achtergekomen dat ik dit eigenlijk mijn hele leven al aan het doen ben. Hoe kan ik mensen laten groeien en hoe komen we in bevlogenheid die bij onze talenten hoort? De boekenreeks Bevlogen Meesterschap is ontstaan vanuit mijn verbazing hoe weinig mensen meester zijn van hun talenten. Wanneer dit meesterschap toeneemt groei je in bevlogenheid. Het is dan ook een voorrecht om deze kennis te delen en te verspreiden." Aldus Jan van Rouwendal.

Groei: www.allesgroeit.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan van Rouwendal
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439674
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116