Bewustzijnsverandering en relatie deel 1

de psychologie van de spirituele evolutie

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Anita Hoevenaars

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek geeft helder en diepgaand inzicht in de (spirituele) evolutie die nu gaande is en de gevolgen hiervan in relatie tot onszelf, anderen, Moeder Aarde en ’t Goddelijke. In de basis van ons mens-zijn bevindt zich nog angst, verwarring en pijn. Hoever we spritueel ook ontwikkelt zijn, totale heelheid en eenheid ervaren we (nog) niet. De verbinding tussen spiritualiteit en psychologie in dit boek opent een deur naar harmonie in onszelf en in relatie met anderen en het Leven. Dit geeft unieke kansen voor groei in ons en onze relaties. In combinatie met de oefeningen en meditaties is het een geheel om zelfstandig mee te werken.Anita Hoevenaars begon al zelfstandig therapeut/healer in ’86. Haar passie ligt in het psychologisch en spiritueel begrijpen van de oorzaak van ons lijden, om zo de bevrijding ervan te vinden. Zij voelt zich middenin de gevolgen van de spirituele evolutie staan en is een pionier. Ze schrijft vanuit haar ervaring en inzichten zoals die ontstaan zijn in haar leven, werken en studeren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Hoevenaars
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087591601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Het boek geeft helder en diepgaand inzicht in de (spirituele) evolutie die nu gaande is en de gevolgen hiervan in relatie tot onszelf, anderen, Moeder Aarde en ’t Goddelijke. In de basis van ons mens-zijn bevindt zich nog angst, verwarring en pijn. Hoever we spritueel ook ontwikkelt zijn, totale heelheid en eenheid ervaren we (nog) niet. De verbinding tussen spiritualiteit en psychologie in dit boek opent een deur naar harmonie in onszelf en in relatie met anderen en het Leven. Dit geeft unieke kansen voor groei in ons en onze relaties. In combinatie met de oefeningen en meditaties is het een geheel om zelfstandig mee te werken.
Anita Hoevenaars begon al zelfstandig therapeut/healer in ’86. Haar passie ligt in het psychologisch en spiritueel begrijpen van de oorzaak van ons lijden, om zo de bevrijding ervan te vinden. Zij voelt zich middenin de gevolgen van de spirituele evolutie staan en is een pionier. Ze schrijft vanuit haar ervaring en inzichten zoals die ontstaan zijn in haar leven, werken en studeren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Hoevenaars
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087591601
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168