Boek van vergeving (e-Book)

een gids van wond naar wonder

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Willem Glaudemans

EPUB met digitaal watermerk | April 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is vergeven moeilijk? Velen denken van wel. Ze zien het als een lang en moeizaam proces dat veel energie en tijd kost. Maar dit hoeft echt niet zo te zijn. Je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft, en dat kost pas veel tijd en energie. Dit boek geeft je alle middelen in handen om snel en effectief te vergeven. Ook bij kwesties die misschien al heel lang spelen of lang geleden gebeurd zijn. Je krijgt van Willem Glaudemans een voor een alle bouwstenen voor vergeving op een lichte manier aangereikt. Elke stap kan jou direct de ervaring van bevrijding brengen. Daarnaast biedt dit boek je twee methoden voor vergeving en zelfvergeving: eentje voor ‘wat taaiere ego’s’ en eentje die de kwestie direct overgeeft aan een hoger niveau. Het sleutelwoord hier is overgave. ‘Boek van vergeving’ is een praktische gids voor iedereen die in zijn leven met vergevingskwesties te maken heeft en er meteen iets aan wil doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Glaudemans
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020208825
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
915085 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153

Beschrijving

Is vergeven moeilijk? Velen denken van wel. Ze zien het als een lang en moeizaam proces dat veel energie en tijd kost. Maar dit hoeft echt niet zo te zijn. Je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft, en dat kost pas veel tijd en energie. Dit boek geeft je alle middelen in handen om snel en effectief te vergeven. Ook bij kwesties die misschien al heel lang spelen of lang geleden gebeurd zijn.

Je krijgt van Willem Glaudemans een voor een alle bouwstenen voor vergeving op een lichte manier aangereikt. Elke stap kan jou direct de ervaring van bevrijding brengen. Daarnaast biedt dit boek je twee methoden voor vergeving en zelfvergeving: eentje voor ‘wat taaiere ego’s’ en eentje die de kwestie direct overgeeft aan een hoger niveau. Het sleutelwoord hier is overgave.

‘Boek van vergeving’ is een praktische gids voor iedereen die in zijn leven met vergevingskwesties te maken heeft en er meteen iets aan wil doen.

6-nov-2013

Renske Tjoelker

Helpend boek

Vergeving gaat vaak niet vanzelf en vraagt heel wat bewustheid, inzet en bereidheid. Dit boek helpt je hier uitstekend bij. In het eerste deel komt er veel achtergrondinformatie naar voren: wat is vergeven, wat maakt vergeven lastig? In het tweede deel ga je praktisch aan de slag met opdrachten om zelf te kunnen vergeven. De schrijver refereert soms aan het christelijk geloof, maar dit is over het algemeen niet storend. Het Boek van Vergeving verplicht je niet tot vergeving en veroordeelt je niet als je vergeven lastig vindt. Want als je door dit boek de bereidheid hebt gekregen om te accepteren hoe iemand in het verleden is geweest, heb je een belangrijke stap gemaakt voor vergeving. En dat geeft lucht!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Glaudemans
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020208825
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2013
Bestandsgrootte
915085 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
153