Bollie Beer krijgt de zon in z'n buik

ontspannen met kleuren

Prijs € 19,50

Uitverkocht

P. van Hoppe

Paperback | Juni 1999 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek komt tegemoet aan de behoefte van kinderen om een hulpmiddel te hebben bij spanning, slecht slapen, slechte concentratie, verdriet, boosheid en tal van andere emoties. Door het lezen van het verhaal kan het kind zich ontspannen, onder meer via de kleuren. Het leert op eenvoudige wijze spanningen los te laten en zich sterker te voelen. Met behulp van de CD kan het kind luisteren naar het vrolijke verhaal met op de achtergrond natuurgeluiden en alfagolven, die zorgen voor extra ontspanning. Voor iedereen die zelf kan lezen of voorgelezen wil worden. Het verhaal van Bollie Beer: Bollie Beer komt in de problemen. Hij maakt zich zorgen om morgen. Kan hij wel genoeg honing vinden? Zal de zon wel schijnen? Is er morgen wel genoeg eten te vinden in het bos? 's Nachts slaapt hij slecht en overdag loopt hij te brommen. Hoe komt het toch dat hij nooit eens een hele dag plezier heeft en zingt? Samen met zijn vriendjes Pinkie Pinguon en Elzeline Eekhoorn gaat hij op zoek naar een tovenaar die vertelt over Kleurenland en hen meeneemt op een spannende maar vooral ook mooie tocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. van Hoppe
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Dit boek komt tegemoet aan de behoefte van kinderen om een hulpmiddel te hebben bij spanning, slecht slapen, slechte concentratie, verdriet, boosheid en tal van andere emoties. Door het lezen van het verhaal kan het kind zich ontspannen, onder meer via de kleuren. Het leert op eenvoudige wijze spanningen los te laten en zich sterker te voelen. Met behulp van de CD kan het kind luisteren naar het vrolijke verhaal met op de achtergrond natuurgeluiden en alfagolven, die zorgen voor extra ontspanning. Voor iedereen die zelf kan lezen of voorgelezen wil worden. Het verhaal van Bollie Beer:
Bollie Beer komt in de problemen. Hij maakt zich zorgen om morgen. Kan hij wel genoeg honing vinden? Zal de zon wel schijnen? Is er morgen wel genoeg eten te vinden in het bos? 's Nachts slaapt hij slecht en overdag loopt hij te brommen. Hoe komt het toch dat hij nooit eens een hele dag plezier heeft en zingt? Samen met zijn vriendjes Pinkie Pinguon en Elzeline Eekhoorn gaat hij op zoek naar een tovenaar die vertelt over Kleurenland en hen meeneemt op een spannende maar vooral ook mooie tocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. van Hoppe
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798472
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48