Brieven van Michael

bakens van liefde en licht in tijden van grote veranderingen

Prijs € 22,95

Uitverkocht

Katerina Karanika

Hardback | Mei 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Oorlog, honger en overheersing zullen plaats maken voor vrede, liefde, vrijheid en overvloed. Laat je door dit boek troosten en inspireren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katerina Karanika
Uitgever
Children of love foundation
ISBN
9789081736206
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

Oorlog, honger en overheersing zullen plaats maken voor vrede, liefde, vrijheid en overvloed. Hierin zegt Michael onder meer dat de toestand van crisis en chaos in de wereld de geboorte van iets nieuws inluidt. Er vindt een sprong in de evolutie van het menselijk bewustzijn plaats, die geleidelijk zal leiden naar de overgang van de aarde en haar bewoners van dualiteit naar het Eenheidsbewustzijn. De informatie is als een hologram doorgegeven en moet ook als zodanig de wereld in. Iedere brief, iedere alinea en iedere zin omvat het geheel. De taal van een hologram is rijk aan metaforen en daarom is dit de beste manier om te onderwijzen. Iedere lezer kan zijn eigen versie van de waarheid eruit halen en zo zijn bijdrage leveren aan het universele hologram. Lees deze brieven met je hart en niet met je hoofd. Maak gebruik van de hoge vibraties van dit boek in tijden van nood. Je kunt het zelfs als een orakel gebruiken.

Katerina Karanika werd geboren in Griekenland. Ze heeft rechten en later psychologie gestudeerd. Haar werk als schrijver, therapeut, coach en trainer ging nooit volgens het boekje. Zowel tijdens de individuele gesprekken als bij de trainingen die zij gaf, heeft zij altijd haar contacten met ‘boven’ gebruikt. Een paar jaar geleden had Katerina een bijna-doodervaring. Hierover zegt zij: ‘Aan de andere kant van de sluiers ontmoette ik de children of love. Zij lieten mij weten dat ik ook een child of love ben. Ik besloot dat ik als een child of love op aarde wilde leven. Kort daarna kreeg ze steeds meer toegang in de ongeziene werelden en begon haar avontuur met het channelen van informatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katerina Karanika
Uitgever
Children of love foundation
ISBN
9789081736206
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127