Chakrakaarten

spirituele begeleiders naar innerlijke harmonie : doos met boek en 50 kaarten

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

C. Weteling

Paperback | Juni 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chakra's (levenswielen) zijn energiecentra die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch welbevinden. Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra's energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Wie evenwel de `taal´ van de chakra's verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen. De chakrakaarten van Cees Weteling zijn een probaat middel om met de zeven chakra's te communiceren: ze vertellen, via verschillende associaties, hoe we ermee vertrouwd kunnen raken, welke signalen ze uitzenden en hoe we die bij onszelf kunnen interpreteren. Dit unieke pakket bevat een handleiding, 49 door de auteur beschilderde kaarten van de zeven basischakra's en hun associaties, en een overzichtskaart. Cees Weteling (Amsterdam, 1943) is opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte carrière in de reclamewereld en beweegt zich al een jaar of twintig op het spirituele vlak. In zijn woonplaats Bloemendaal is hij als chakratherapeut en healer werkzaam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Weteling
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069635989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Chakra's (levenswielen) zijn energiecentra die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch welbevinden. Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra's energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Wie evenwel de `taal´ van de chakra's verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen. De chakrakaarten van Cees Weteling zijn een probaat middel om met de zeven chakra's te communiceren: ze vertellen, via verschillende associaties, hoe we ermee vertrouwd kunnen raken, welke signalen ze uitzenden en hoe we die bij onszelf kunnen interpreteren. Dit unieke pakket bevat een handleiding, 49 door de auteur beschilderde kaarten van de zeven basischakra's en hun associaties, en een overzichtskaart.

Cees Weteling (Amsterdam, 1943) is opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte carrière in de reclamewereld en beweegt zich al een jaar of twintig op het spirituele vlak. In zijn woonplaats Bloemendaal is hij als chakratherapeut en healer werkzaam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Weteling
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069635989
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig