Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kun je eindeloos variëren.
Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620017
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Koken met ei is heel veelzijdig. Of het nu een delicaat voorafje betreft, een stevig hoofdgerecht of een romig, luchtig dessert. Met een ei kun je eindeloos variëren.
Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.
Het ei kan zich steeds in andere gedaanten vertonen en in dit boek laten we daarvan een aantal zien. Verdere wetenswaardigheden over eieren vindt u in de leidraad die aan de recepten voorafgaat.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620017
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96