Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediënten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en zoete desserts. Maar natuurlijk bevat dit kookboek ook de bekendste Marokkaanse gerechten als couscous, harira en tajine. Waar wil je mee beginnen?
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619776
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Wat gebeurt er wanneer de Afrikaanse keuken wordt vermengd met de Arabische en Europese? Dan ontstaat de zeer uitgebreide, gevarieerde en vooral smakelijke Marokkaanse keuken. In dit boekje komen gerechten met typische Marokkaanse ingrediënten aan bod. Verse koriander en andere specerijen, (gedroogde) vruchten en bonen worden veelvuldig gebruikt in heerlijke salades, voortreffelijke soepen en zoete desserts. Maar natuurlijk bevat dit kookboek ook de bekendste Marokkaanse gerechten als couscous, harira en tajine. Waar wil je mee beginnen?
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619776
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96