Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De oorspronkelijk uit Napels in Italië afkomstige pizza is tegenwoordig over de hele wereld bekend. In de VS beweert men zelfs dat de pizza een origineel Amerikaans gerecht is! Natuurlijk is de eenvoud van de dunne laag brooddeeg met daarop kaas, uien, olijven, ansjovis of champignons overtroffen door vaak kostelijke combinaties van een scala van ingrediënten. Het is belangrijk te onthouden dat een pizzabodem niet een culinair middel is om kliekjes te verwerken, maar de volmaakte basis voor een harmonieuze compositie van verse en smakelijke ingrediënten. In dit boek staan talloze recepten om zelf de allerlekkerste pizza’s, maar ook quiches en gevulde broodsoorten te bereiden.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036617130
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
De oorspronkelijk uit Napels in Italië afkomstige pizza is tegenwoordig over de hele wereld bekend. In de VS beweert men zelfs dat de pizza een origineel Amerikaans gerecht is! Natuurlijk is de eenvoud van de dunne laag brooddeeg met daarop kaas, uien, olijven, ansjovis of champignons overtroffen door vaak kostelijke combinaties van een scala van ingrediënten. Het is belangrijk te onthouden dat een pizzabodem niet een culinair middel is om kliekjes te verwerken, maar de volmaakte basis voor een harmonieuze compositie van verse en smakelijke ingrediënten. In dit boek staan talloze recepten om zelf de allerlekkerste pizza’s, maar ook quiches en gevulde broodsoorten te bereiden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036617130
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96