Dating voor Mannen (e-Book)

Praktijkverhalen

Prijs € 3,63
Download direct dit e-Book

Dirk Van Vooren

EPUB met digitaal watermerk | December 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na 22 jaar huwelijk ben ik gescheiden en weer op zoek gegaan naar de "ware". Allereerst moest ik een verwerkingsproces door en ik besteedde veel tijd aan het opnieuw "ontdekken" van mij zelf door spiritualiteit, haptonomie, reading en healings. Ik wilde geen kopie van mijn vorige relatie en vooral niet dezelfde fouten maken. Door gebruik te maken van dating boxen kwam ik met andere vrouwen in contact buiten mijn bestaande netwerk van vrouwen. Lees mijn positieve en negatieve ervaringen in dit boek. Doordat ik vrijgezel was kon ik een internationale carrière opzetten en daardoor veel vrouwen ontmoeten uit andere culturen. Natuurlijk ben ik een gezonde man en had ik een "sex-probleem". Ook daarover kun je lezen in dit boek. Ik ben 15 jaar op zoek geweest en heb uiteindelijk de ware gevonden. Lees het maar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dirk Van Vooren
Uitgever
Brave New Books
ISBN
9789402184976
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2018
Bestandsgrootte
7325 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

Na 22 jaar huwelijk ben ik gescheiden en weer op zoek gegaan naar de "ware". Allereerst moest ik een verwerkingsproces door en ik besteedde veel tijd aan het opnieuw "ontdekken" van mij zelf door spiritualiteit, haptonomie, reading en healings. Ik wilde geen kopie van mijn vorige relatie en vooral niet dezelfde fouten maken. Door gebruik te maken van dating boxen kwam ik met andere vrouwen in contact buiten mijn bestaande netwerk van vrouwen. Lees mijn positieve en negatieve ervaringen in dit boek. Doordat ik vrijgezel was kon ik een internationale carrière opzetten en daardoor veel vrouwen ontmoeten uit andere culturen. Natuurlijk ben ik een gezonde man en had ik een "sex-probleem". Ook daarover kun je lezen in dit boek. Ik ben 15 jaar op zoek geweest en heb uiteindelijk de ware gevonden. Lees het maar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dirk Van Vooren
Uitgever
Brave New Books
ISBN
9789402184976
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2018
Bestandsgrootte
7325 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164