De essentie van Synchronisch leven

de onbegrensde kracht van het zinvolle toeval

Prijs € 12,95

Uitverkocht

D. Chopra

Hardback | April 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De onbegrensde kracht van het zinvolle toeval. Soms maken we iets mee dat net iets te toevallig is - maar meestal vergeten we het weer of doen het af als toeval. Deepak Chopra is er echter van overtuigd dat deze synchroniciteit, oftewel 'zinvol toeval', een boodschap van het universum is. Met Synchronisch leven schreef hij al het standaardwerk over hoe je deze boodschappen kunt gebruiken om in contact te komen met de onbegrensde mogelijkheden in jezelf. In De essentie van... zijn de zeven kernprincipes uit deze bestseller samengebald tot een praktische handleiding om synchroniciteit te leren herkennen en te gebruiken als leidraad voor de belangrijkste keuzes in je leven. Want toeval bestaat niet!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021538365
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

De onbegrensde kracht van het zinvolle toeval. Soms maken we iets mee dat net iets te toevallig is - maar meestal vergeten we het weer of doen het af als toeval. Deepak Chopra is er echter van overtuigd dat deze synchroniciteit, oftewel 'zinvol toeval', een boodschap van het universum is. Met Synchronisch leven schreef hij al het standaardwerk over hoe je deze boodschappen kunt gebruiken om in contact te komen met de onbegrensde mogelijkheden in jezelf.

In De essentie van... zijn de zeven kernprincipes uit deze bestseller samengebald tot een praktische handleiding om synchroniciteit te leren herkennen en te gebruiken als leidraad voor de belangrijkste keuzes in je leven. Want toeval bestaat niet!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021538365
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141