De geheimtaal van kleuren

Prijs € 22,25

Uitverkocht

Inna Segal

45 kaarten met Handleiding | Juni 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Deze set kaarten helpt je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven. Ontdek hoe je de helende kracht van kleur in je leven aan kan wenden!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inna Segal
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081722
Bindwijze
45 kaarten met Handleiding
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

 De mens gebruikt al duizenden jaren kleuren om te helen, voor amusement, om schoonheid te creëren en om zich stralender en levendiger te voelen. Overal om ons heen is kleur – in de natuur, in onze huizen, in onze binnenkamers en in ons voedsel.

 
Kleuren kunnen helend werken op je gezondheid, bij geestelijke spanningen en emotionele ontreddering. Veel zakelijke ondernemingen en organisaties waar ook ter wereld hebben gekozen voor speciale kleuren vanwege hun eigenschappen en het effect dat ze hebben op de mens. Veel ziekenhuizen verven de muren in kleuren waarvan bekend is dat deze een kalmerende en ontspannende invloed op de patiënten hebben. We worden omgeven door kleuren en ze zijn echt van invloed op onze ervaringen.
 
Kun je je een wereld zonder kleur voorstellen? Kleuren kunnen worden gebruikt om je op veel manieren te helpen helen, zoals visualiseren, de kleren en schoenen die je draagt, het voedsel en drinken wat je gebruikt, inrichting van je huis, beddengoed, tijd die je in de natuur doorbrengt, planten en bloemen die je hebt, het gebruik van (edel)stenen, essentiële oliën, badzouten, lampen die een bepaald licht uitstralen, het aansteken van kaarsen, het dragen van kleurige juwelen, schilderwerk, tekenwerk, het gebruik van make-up, het verven van je haar en het drinken van water uit gekleurde glazen.
 
Deze set kaarten is speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inna Segal
Uitgever
Koppenhol Uitgeverij b.v.
ISBN
9789085081722
Bindwijze
45 kaarten met Handleiding
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig