De Helende Reis

Prijs € 25,95

Uitverkocht

Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Helende reis gelezen? Deze bijbehorende CD's begeleiden je door diepe transformerende processen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Solarus Uitgeverij
ISBN
9780955579691
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een gids om jezelf te genezen en bevrijden. The Yourney precessen gesproken door Yvonne Weeseman.

In 1992 werd Brandon gediagnosticeerd met een tumor zo groot als een basketbal, en slechts 6,5 week later werd ze volledig gezonde verklaard, in perfecte conditie - zonder medicijnen, zonder operatie, de tumor was verdwenen. Brandon ontwikkelde een uniek genezend proces, genaamd 'De Emotionele Reis' en 'De Fysieke Reis', bouwend op haar eigen bijzondere en zielsdiepe ervaring. De simpele en revolutionaire techniek zal je helpen om door te dringen tot de Bron, je Ziel, en creëert vrijheid in alle aspecten van je leven. Het helpt om te genezen van 'cel herinneringen' die de oorzaak kunnen zijn van fysieke blokkades en ziektes.

Op deze CD's wordt je beleid door diepe transformerende processen. De Yourney is snel, effectief, iedereen van een kind tot een topmanager kan het gebruiken en de resultaten zijn diep en blijvend.

Brandon Bays is op het moment één van de meest dynamische en innovatieve leermeesters op het gebied van mind-body healing. De Journey is internationaal erkend als één van de krachtigste genezende processen beschikbaar.

Van de auteur: De Journey is een wake-up call naar vrijheid en de heelheid die er van binnen al is. Het is NIET ontworpen om je weg te halen van welk genezings- of gezondheidsprogramma je nu gebruikt - traditioneel of alternatief. Het is bedoeld om je eigen gekozen proces en groei te stimuleren en ondersteunen. Voel je vrij om dit werk te gebruiken naast welk helend pad je ook hebt gekozen.

Deze audio serie is een ondersteuning bij het Journey boek (De Helende Reis). Het is noodzakelijk om het boek gelezen te hebben voor het gebruik van deze CD's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Solarus Uitgeverij
ISBN
9780955579691
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig