De hemel in kaart (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Eben Alexander

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Is er leven na dit leven? Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van â gewoneâ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad. Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eben Alexander
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971590
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
856462 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Is er leven na dit leven?

Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van â gewoneâ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.

Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eben Alexander
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971590
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
856462 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146