De Kracht van de Eigen Ziel

terug naar de bron

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Monique Timmers

Paperback | Maart 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 33 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Dit boek over de ziel en haar vermogens maakt je bewust van een enorme kracht in jezelf. De Kracht van de Eigen Ziel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique Timmers
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Beschrijving

Door de eeuwen heen is de ziel altijd al het onderwerp geweest van vele pogingen tot definitie. In deze tijd van bewustwording begrijpt men steeds meer dat de ziel de brug is tussen hemel en aarde, tussen Geest en lichaam. Zij is de ontvanger en doorgever van Geestgoddelijke energie. Gezondheid en genezend vermogen zijn een weerspiegeling van jouw zielenkracht en vermogen. We kunnen de ziel zien als een vitaal beginsel, deze kracht beschermt het lichaam tegen belastende invloeden. Het lichaam gaat niet dood aan een ziekte, maar door het feit dat de kracht van de ziel zo verzwakt is, dat zij zich niet langer door dit fysieke werktuig wil of kan manifesteren en een ziekte grip krijgt op je fysieke lichaam of de ziel geroepen wordt om op andere niveaus te werken.

Leer om weer door de ogen van je Eigen Ziel te kijken naar allerlei onderwerpen en levensvragen, zoals: het belang van de juiste opvoeding, hoe laat je oude pijn los zonder de emoties te hoeven ervaren, hoe blijf je goed in je kracht, ook als je erg gevoelig bent, waarom wordt een lichaam ziek en hoe activeer je je genezend vermogen, hoe kan ware spiritualiteit en zuivere inspiratie je helpen om elke dag weer de harmonie te bewaren?

De informatie in dit boek over de ziel en haar vermogens maakt je bewust van een enorme kracht in jezelf. De Kracht van de Eigen Ziel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique Timmers
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154