De kracht van stilte

onder inspiratie van aartsengel Raphael

Prijs € 15,45

Uitverkocht

Robert Gilhuijs

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mens, ver afgedwaald van het Zijn, weet niet meer wat stilte is en wat stilte doet. Stilte als inspirator voor inzichten en verbinding met je Innerlijke Bron en met Gene Zijde. De mens is verstrikt geraakt in het denken en laat het hoofd de baas zijn. Vanuit stilte ga je de kracht krijgen om verder te komen op je weg van transformatie en heelwording. En toch is dat voor velen lastig. De angst tot verandering ofwel de angst voor het onbekende doet ons vasthouden aan hetgeen bekend is, ook als dat niet fijn is. Maar als we door deze angst heen durven breken en de verstilling naar ons hart gaan opzoeken, dan komen we als vanzelf in het Nu terecht, ook wel het Zijn genoemd. Door vanuit het Nu te gaan leven en alles tot je te nemen wat je krijgt aangereikt, ga je voelen, heel diep van binnen, dat dit het leven is zoals het moet zijn. Uiteindelijk is het de reis van de kosmische mens. Robert Gilhuijs is auteur, docent en geeft lezingen en Engelen readings. Daarnaast heeft hij met zijn vrouw een praktijk voor spirituele zorg. In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschappen te verkondigen. Een oproep dat zorgde dat hij zijn leven in dienst heeft gesteld van het Goddelijke Licht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Gilhuijs
Uitgever
Uitgever Karo's Zorg
ISBN
9789082211702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De mens, ver afgedwaald van het Zijn, weet niet meer wat stilte is en wat stilte doet. Stilte als inspirator voor inzichten en verbinding met je Innerlijke Bron en met Gene Zijde. De mens is verstrikt geraakt in het denken en laat het hoofd de baas zijn. Vanuit stilte ga je de kracht krijgen om verder te komen op je weg van transformatie en heelwording. En toch is dat voor velen lastig. De angst tot verandering ofwel de angst voor het onbekende doet ons vasthouden aan hetgeen bekend is, ook als dat niet fijn is. Maar als we door deze angst heen durven breken en de verstilling naar ons hart gaan opzoeken, dan komen we als vanzelf in het Nu terecht, ook wel het Zijn genoemd. Door vanuit het Nu te gaan leven en alles tot je te nemen wat je krijgt aangereikt, ga je voelen, heel diep van binnen, dat dit het leven is zoals het moet zijn. Uiteindelijk is het de reis van de kosmische mens.

Robert Gilhuijs is auteur, docent en geeft lezingen en Engelen readings. Daarnaast heeft hij met zijn vrouw een praktijk voor spirituele zorg. In 2010 werd Robert Gilhuijs geroepen door Aartsengel Raphaël om zijn boodschappen te verkondigen. Een oproep dat zorgde dat hij zijn leven in dienst heeft gesteld van het Goddelijke Licht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Gilhuijs
Uitgever
Uitgever Karo's Zorg
ISBN
9789082211702
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig