De kristallengids 1

de complete gids over kristallen

Prijs € 17,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Judy Hall

Paperback | Juli 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De meest complete gids over kristallen! Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan 200 kristallen beschreven. In het gedeelte met beschrijvingen kun je een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen; tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld. Een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditionele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judy Hall
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059203389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

De meest complete gids over kristallen! Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen, kleuren en toepassingen van meer dan 200 kristallen beschreven. In het gedeelte met beschrijvingen kun je een bekend kristal meteen vinden of een onbekend kristal gemakkelijk identificeren. De beschrijvingen omvatten de praktische en esoterische kenmerken van elk kristal, inclusief de spirituele, geestelijke, psychische, emotionele en fysieke eigenschappen; tevens wordt het gebruik bij kristalgenezing vermeld.
Een onmisbaar naslagwerk voor alle liefhebbers van kristallen dat traditionele en eigentijdse kennis van kristallen bevat, gebaseerd op de ervaring die de auteur in ruim dertig jaar heeft opgebouwd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judy Hall
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059203389
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400