De kunst van het nietsdoen - grote letter uitgave

Prijs € 26,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Theo Fischer

Paperback | Juli 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In deze tijd van overvolle agenda's en 24 uur per dag beschikbaarheid, is dit boek een verademing. Want soms bereik je meer door niets te doen dan door te handelen. Dit 'doen door niet te doen' is de basis van het taoïstische principe van Wu Wei Ð de kunst van het nietsdoen. In De kunst van het nietsdoen legt Theo Fischer dit op een toegankelijke manier uit. Hij laat zien dat de dingen vaak ten goede keren zodra je ophoudt met strijden, en hoe je meer kunt bereiken met minder inspanning. Leven in het nu, dit is de kunst van het nietsdoen Ð de kunst om alleen op het juiste moment te handelen en dat moment openbaart zich vanzelf door af en toe stil te staan om te luisteren en te voelen.Theo Fischer werkte ruim twintig jaar als managementadviseur, tot hij zich verdiepte in de Tao en zich op het schrijven ging richten. Fischer schreef verschillende succesvolle boeken over het taoïsme in de praktijk. Hij woont en werkt in Italië, waar hij ook lezingen en workshops over het taoïsme geeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Theo Fischer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

In deze tijd van overvolle agenda's en 24 uur per dag beschikbaarheid, is dit boek een verademing. Want soms bereik je meer door niets te doen dan door te handelen. Dit 'doen door niet te doen' is de basis van het taoïstische principe van Wu Wei Ð de kunst van het nietsdoen.
In De kunst van het nietsdoen legt Theo Fischer dit op een toegankelijke manier uit. Hij laat zien dat de dingen vaak ten goede keren zodra je ophoudt met strijden, en hoe je meer kunt bereiken met minder inspanning. Leven in het nu, dit is de kunst van het nietsdoen Ð de kunst om alleen op het juiste moment te handelen en dat moment openbaart zich vanzelf door af en toe stil te staan om te luisteren en te voelen.
Theo Fischer werkte ruim twintig jaar als managementadviseur, tot hij zich verdiepte in de Tao en zich op het schrijven ging richten. Fischer schreef verschillende succesvolle boeken over het taoïsme in de praktijk. Hij woont en werkt in Italië, waar hij ook lezingen en workshops over het taoïsme geeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Theo Fischer
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461011503
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196