De leer der Essenen

het vredesevangelie van de Essenen

Prijs € 9,50

Uitverkocht

E. Bordeaux Szèkely

Paperback | April 2004 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De 'Essenen' is de naam van een joodse religieuze sekte uit de tweede en eerste eeuw voor Christus. De leden van deze sekte leefden in gemeenschappen en volgens strikte regels. Na de opstand van de Romeinen wordt vreemd genoeg niets meer van hen vernomen. De ontdekking van de Judese rollen is van groot belang gebleken om de tot dan toe mysterieuze rol van een der oudste christengemeenschappen te doorgronden. Uit hun geschriften is duidelijk naar voren gekomen dat zij een schakel vormen tussen de oudere tradities, zoals de Zaratoestrische, en het nieuwe opkomende christendom. Het leven van Jezus Christus is nauw verweven met de Esseense broedergemeenschap. In dit boek zijn enkele glasheldere teksten opgenomen waarin hij over natuurlijke genezing spreekt. Dit vredesevangelie van Jezus Christus is een waarachtige en praktische leer die alle bronnen van energie, harmonie en het weten van al wat ons omringt, omvat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Bordeaux Szèkely
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Beschrijving

De 'Essenen' is de naam van een joodse religieuze sekte uit de tweede en eerste eeuw voor Christus. De leden van deze sekte leefden in gemeenschappen en volgens strikte regels. Na de opstand van de Romeinen wordt vreemd genoeg niets meer van hen vernomen.
De ontdekking van de Judese rollen is van groot belang gebleken om de tot dan toe mysterieuze rol van een der oudste christengemeenschappen te doorgronden. Uit hun geschriften is duidelijk naar voren gekomen dat zij een schakel vormen tussen de oudere tradities, zoals de Zaratoestrische, en het nieuwe opkomende christendom.
Het leven van Jezus Christus is nauw verweven met de Esseense broedergemeenschap. In dit boek zijn enkele glasheldere teksten opgenomen waarin hij over natuurlijke genezing spreekt.
Dit vredesevangelie van Jezus Christus is een waarachtige en praktische leer die alle bronnen van energie, harmonie en het weten van al wat ons omringt, omvat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Bordeaux Szèkely
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62