De levensbloem

Prijs € 11,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Andreas Beutel

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duik diep in de fascinerende wereld van de bouwstenen van het heelal - en van jou zelf.Ontdek de eenvoudige, heldere taal van de Heilige Geometrie, de geometrie waarop de wereld is gebaseerd. Ga op reis door alle niveau's van de schepping - van het grote tot het allerkleinste. Andreas Beutel maakt je in dit boekje in aanschouwelijke, beeldende taal vertrouwd met de basisstructuur van het universum, en biedt je een spectrum aan nieuwe perspectieven en inzichten op de aarde, de natuur en de mensheid. Wanneer je de levensbloem tekent, verbind je je hart en je verstand. Teken mee, terwijl je meegenomen wordt langs de lichamen van de Heilige Geometrie. Al tekenend, met passer en lineaal, breng je je mannelijke en vrouwelijke energie in balans, open je hogere dimensies in jezelf en ontmoet je je eigen bron.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andreas Beutel
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541655
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Duik diep in de fascinerende wereld van de bouwstenen van het heelal - en van jou zelf.

Ontdek de eenvoudige, heldere taal van de Heilige Geometrie, de geometrie waarop de wereld is gebaseerd. Ga op reis door alle niveau's van de schepping - van het grote tot het allerkleinste. Andreas Beutel maakt je in dit boekje in aanschouwelijke, beeldende taal vertrouwd met de basisstructuur van het universum, en biedt je een spectrum aan nieuwe perspectieven en inzichten op de aarde, de natuur en de mensheid.

Wanneer je de levensbloem tekent, verbind je je hart en je verstand.

Teken mee, terwijl je meegenomen wordt langs de lichamen van de Heilige Geometrie. Al tekenend, met passer en lineaal, breng je je mannelijke en vrouwelijke energie in balans, open je hogere dimensies in jezelf en ontmoet je je eigen bron.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andreas Beutel
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541655
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112