De Maya ouroboros

de kosmische cycli zijn voltooid de ware positieve Maya-voorspelling is onthuld

Prijs € 24,95

In herdruk

Drunvalo Melchizedek

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dit boek is een vervolg op mijn laatste boek De Kundalini van de aarde. Het gaat ook over de leidraad die onze inheemse voorouders met ons willen delen... De Maya geloven dat ze een verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de wereld, om de leidraad te verstrekken die de mensheid nodig heeft om te kunnen veranderen naar een nieuwe manier om de Ene Werkelijkheid te ervaren, vanuit het hart. Anders gezegd, ze willen ons helpen de oude wereld te verlaten en een nieuwe te betreden, omdat ze geloven dat dat op dit moment in de geschiedenis absoluut noodzakelijk is. We bevinden ons in een periode van snelle veranderingen en de meesten van jullie kunnen dat voelen. Ik vraag je vanuit mijn hart naar dat van jou om je voor te bereiden op onverwachte veranderingen in jouw wereld.' DRUNVALO Er zijn veel interpretaties en voorspellingen geweest over het jaar 2012, dat bekend staat als de Eindtijd van de Maya - aangeprezen in boeken tot televisiereclames - en wat zal er nog volgen? Maar wat hebben de Maya zelf te zeggen over deze voorspellingen? Drunvalo legt uit dat de ouden nu hier zijn en dat ze bereid zijn om jullie deelgenoot te maken van een oude speciale manier om je dagelijks leven te interpreteren. Dat overstijgt wat ons verteld is door de maatschappij, de religie, de regering en onze families. We bevinden ons in een overgangsperiode. Er zit een nog niet openbaar gemaakte, positieve kant aan de voorspellingen. En we kunnen ons erop voorbereiden. In veel boeken staat dat je je moet voorbereiden, dit boek vertelt ons hoe. Bezoek de website van Drunvalo op www.drunvalo.net.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Drunvalo Melchizedek
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677575
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

'Dit boek is een vervolg op mijn laatste boek De Kundalini van de aarde. Het gaat ook over de leidraad die onze inheemse voorouders met ons willen delen... De Maya geloven dat ze een verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de wereld, om de leidraad te verstrekken die de mensheid nodig heeft om te kunnen veranderen naar een nieuwe manier om de Ene Werkelijkheid te ervaren, vanuit het hart. Anders gezegd, ze willen ons helpen de oude wereld te verlaten en een nieuwe te betreden, omdat ze geloven dat dat op dit moment in de geschiedenis absoluut noodzakelijk is. We bevinden ons in een periode van snelle veranderingen en de meesten van jullie kunnen dat voelen. Ik vraag je vanuit mijn hart naar dat van jou om je voor te bereiden op onverwachte veranderingen in jouw wereld.'
DRUNVALO

Er zijn veel interpretaties en voorspellingen geweest over het jaar 2012, dat bekend staat als de Eindtijd van de Maya - aangeprezen in boeken tot televisiereclames - en wat zal er nog volgen? Maar wat hebben de Maya zelf te zeggen over deze voorspellingen? Drunvalo legt uit dat de ouden nu hier zijn en dat ze bereid zijn om jullie deelgenoot te maken van een oude speciale manier om je dagelijks leven te interpreteren. Dat overstijgt wat ons verteld is door de maatschappij, de religie, de regering en onze families.

We bevinden ons in een overgangsperiode. Er zit een nog niet openbaar gemaakte, positieve kant aan de voorspellingen. En we kunnen ons erop voorbereiden. In veel boeken staat dat je je moet voorbereiden, dit boek vertelt ons hoe. Bezoek de website van Drunvalo op www.drunvalo.net.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Drunvalo Melchizedek
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677575
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176