De mens - zichtbaar en onzichtbaar

Prijs € 20,50

Tijdelijk niet beschikbaar

C.W. Leadbeater, A. Besant

Hardback | September 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aura's en gedachtevormen behoren tot het 'onzichtbare'. De mens is altijd naar het onzichtbare op zoek geweest, maar heeft daarbij vaak in het duister moeten tasten, doordat zijn ontwikkeling steeds materialistischer en zakelijker werd - zelfs op het gebied van het spirituele. Het doorgronden van het mysterie van de relatie tussen het zichtbare en het onzichtbare is slechts weinigen gegeven. Het vergt oefening in de eerste plaats en een buitengewone gevoeligheid. Zo is dat altijd geweest en zo is het nog steeds. Af en toe komen we iemand tegen wiens vermogen tot het waarnemen van het 'onzichtbare' op ons een onuitwisbare indruk maakt. Schrijver en helderziende C.W. Leadbeater is zo iemand. In de geschiedenis heeft nog niemand zoals hij helderziend onderzoek gedaan en dat vervolgens met afbeeldingen in een boek samengebracht. Leadbeater is wat dat betreft ongeëvenaard. Dit is het werk over aura's en gedachtevormen. Dit bijzonder originele en authentieke boek is voor het eerst verschenen in 1902, in een tijd waarin het publiek nog amper iets over aura's en gedachtevormen had vernomen. Het kan worden gezien als de tegenhanger van het eveneens door C.W. Leadbeater later geschreven, baanbrekende werk De Chakra's. Het is een inspirerende gids voor de serieuze zoeker naar de realiteit achter en in onze zichtbare werkelijkheid. Meer dan een gids kan het uiteraard niet zijn, omdat de lezer te allen tijde op zijn of haar eigen intuïtie en waarnemingsvermogen zal moeten afgaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C.W. Leadbeater, A. Besant
Uitgever
Theosofische Vereniging In Nederland, U
ISBN
9789061750901
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Aura's en gedachtevormen behoren tot het 'onzichtbare'. De mens is altijd naar het onzichtbare op zoek geweest, maar heeft daarbij vaak in het duister moeten tasten, doordat zijn ontwikkeling steeds materialistischer en zakelijker werd - zelfs op het gebied van het spirituele. Het doorgronden van het mysterie van de relatie tussen het zichtbare en het onzichtbare is slechts weinigen gegeven. Het vergt oefening in de eerste plaats en een buitengewone gevoeligheid. Zo is dat altijd geweest en zo is het nog steeds. Af en toe komen we iemand tegen wiens vermogen tot het waarnemen van het 'onzichtbare' op ons een onuitwisbare indruk maakt. Schrijver en helderziende C.W. Leadbeater is zo iemand. In de geschiedenis heeft nog niemand zoals hij helderziend onderzoek gedaan en dat vervolgens met afbeeldingen in een boek samengebracht. Leadbeater is wat dat betreft ongeëvenaard. Dit is het werk over aura's en gedachtevormen.
Dit bijzonder originele en authentieke boek is voor het eerst verschenen in 1902, in een tijd waarin het publiek nog amper iets over aura's en gedachtevormen had vernomen. Het kan worden gezien als de tegenhanger van het eveneens door C.W. Leadbeater later geschreven, baanbrekende werk De Chakra's. Het is een inspirerende gids voor de serieuze zoeker naar de realiteit achter en in onze zichtbare werkelijkheid. Meer dan een gids kan het uiteraard niet zijn, omdat de lezer te allen tijde op zijn of haar eigen intuïtie en waarnemingsvermogen zal moeten afgaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C.W. Leadbeater, A. Besant
Uitgever
Theosofische Vereniging In Nederland, U
ISBN
9789061750901
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144