De mindfulness essentials: Beminnen

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het derde boek in de serie Mindfulness Essentials van de boeddhistische zenmeester Thich Nhat Hanh. In 'Beminnen' onderzoekt Thich Nhat Hanh op geheel eigen wijze de vraag hoe je moet liefhebben, en hoe mindfulness hierbij kan helpen. Zijn karakteristieke helderheid, compassie en humor komen tot leven in dit nieuwe boekje over het oudste onderwerp ter wereld: de liefde. Thich Nhat Hanh brengt onze sterkste emotie terug tot vier elementen: je kunt alleen van iemand houden als je van jezelf houdt; liefde is begrip; begrip zorgt voor compassie; en met aandachtig luisteren en liefdevol spreken kunnen we onze liefde tonen. 'Beminnen' bevat meditaties die je alleen of met je partner kunt doen, om je vermogen tot liefhebben te begrijpen en te vergroten. Deze meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045317847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit is het derde boek in de serie Mindfulness Essentials van de boeddhistische zenmeester Thich Nhat Hanh. In 'Beminnen' onderzoekt Thich Nhat Hanh op geheel eigen wijze de vraag hoe je moet liefhebben, en hoe mindfulness hierbij kan helpen. Zijn karakteristieke helderheid, compassie en humor komen tot leven in dit nieuwe boekje over het oudste onderwerp ter wereld: de liefde.
Thich Nhat Hanh brengt onze sterkste emotie terug tot vier elementen: je kunt alleen van iemand houden als je van jezelf houdt; liefde is begrip; begrip zorgt voor compassie; en met aandachtig luisteren en liefdevol spreken kunnen we onze liefde tonen.
'Beminnen' bevat meditaties die je alleen of met je partner kunt doen, om je vermogen tot liefhebben te begrijpen en te vergroten. Deze meditaties zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045317847
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig