De rand van de hemel

over de realiteit van de menselijke geest

Prijs € 15,94

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Wiebe Oost

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vrouw, die voor een operatie zover is afgekoeld dat haar hersens niet meer functioneren, doet uit eigen waarneming verslag van die operatie...Een man die mensen herkent die in z'n omgeving waren terwijl hij in coma lag... Een vrouw die buiten bewustzijn in een ziekenhuisbed ligt en later vertelt wat er toen in de hal van het ziekenhuis werd besproken...Drie van de miljoenen gevallen van mensen die een Bijna-Dood Ervaring hebben gehad. Hoe kan dat? Wat is dat, zo'n BDE? En wat betekenen de diepere fasen ervan waarin mensen in een andere wereld geliefden ontmoeten? Zou hier soms een link met religie liggen? Dr. W.A. Oost is fysicus en raakte in de 80-er jaren gefascineerd toen hij las over de onmogelijke waarnemingen die deze en vele andere mensen deden. Hij zag het als een uitdaging te proberen dit raadselachtige verschijnsel te plaatsen in het kader van de moderne wetenschap, maar dan zonder de veel gemaakte fout te herhalen waarbij pogingen om een verklaring te vinden betrekking hadden op niet meer dan één onderdeel van het verschijnsel. In 'De Rand van de Hemel' vindt u het verslag van zijn zoektocht naar een antwoord op de bovenstaande vragen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wiebe Oost
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936455
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154

Beschrijving

Een vrouw, die voor een operatie zover is afgekoeld dat haar hersens niet meer functioneren, doet uit eigen waarneming verslag van die operatie...

Een man die mensen herkent die in z'n omgeving waren terwijl hij in coma lag...

Een vrouw die buiten bewustzijn in een ziekenhuisbed ligt en later vertelt wat er toen in de hal van het ziekenhuis werd besproken...

Drie van de miljoenen gevallen van mensen die een Bijna-Dood Ervaring hebben gehad.

Hoe kan dat? Wat is dat, zo'n BDE? En wat betekenen de diepere fasen ervan waarin mensen in een andere wereld geliefden ontmoeten? Zou hier soms een link met religie liggen?

Dr. W.A. Oost is fysicus en raakte in de 80-er jaren gefascineerd toen hij las over de onmogelijke waarnemingen die deze en vele andere mensen deden. Hij zag het als een uitdaging te proberen dit raadselachtige verschijnsel te plaatsen in het kader van de moderne wetenschap, maar dan zonder de veel gemaakte fout te herhalen waarbij pogingen om een verklaring te vinden betrekking hadden op niet meer dan één onderdeel van het verschijnsel.

In 'De Rand van de Hemel' vindt u het verslag van zijn zoektocht naar een antwoord op de bovenstaande vragen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wiebe Oost
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461936455
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
154