De regenboogbrengers

mijn gidsen op weg naar persoonlijke groei

Prijs € 19,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

M. Rijsenbrij

Paperback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als reïncarnatie, contact met overledenen, gidsen en beschermengelen, zielengroepen en tweelingzielen aan bod.Ook gaat Margriet in op de belangrijke rol die kleuren in ons leven spelen en de wijze waarop we daar een goed gebruik van kunnen maken. Aan het eind van het boek zijn een drietal meditaties opgenomen.De vlotte en eenvoudige verteltrant van de auteur maakt De Regenboogbrengers tot een zeer toegankelijk boek, ook voor hen die nog niet zo bekend zijn met spiritualiteit. Of, zoals in het voorwoord staat: 'Als je het leven beschouwt als een pad dat je mag bewandelen, dan kun je dit boek zien als een wandelgids die thuishoort in je rugzak; het stelt je in staat om bewuster naar je eigen pad te kijken en zo de juiste keuzes te maken.'

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Rijsenbrij
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796285
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

In De Regenboogbrengers neemt Margriet Rijsenbrij haar lezers mee op een verkennende tocht in de wereld van de spiritualiteit. Aan de hand van haar eigen ervaringen laat zij verschillende onderwerpen de revue passeren; zo komen onder meer thema's als reïncarnatie, contact met overledenen, gidsen en beschermengelen, zielengroepen en tweelingzielen aan bod.
Ook gaat Margriet in op de belangrijke rol die kleuren in ons leven spelen en de wijze waarop we daar een goed gebruik van kunnen maken. Aan het eind van het boek zijn een drietal meditaties opgenomen.
De vlotte en eenvoudige verteltrant van de auteur maakt De Regenboogbrengers tot een zeer toegankelijk boek, ook voor hen die nog niet zo bekend zijn met spiritualiteit.
Of, zoals in het voorwoord staat: 'Als je het leven beschouwt als een pad dat je mag bewandelen, dan kun je dit boek zien als een wandelgids die thuishoort in je rugzak; het stelt je in staat om bewuster naar je eigen pad te kijken en zo de juiste keuzes te maken.'

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Rijsenbrij
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051796285
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226