De Reis naar diepere Waarheden

Prijs € 18,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

D. Lanfers

Paperback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een herkenbaar, ontluikend en verrassend boek over vrije wil, vergeving, compassie, waarheid, vertrouwen, overgave en wijsheid. Voor iedereen die op zoek is naar bewustwording.

Volledige beschrijving

Recensies

20-apr-2012

piet iepsma

20-apr-2012

piet iepsma

Alle 2 beoordelingen

Specificaties

Auteur
D. Lanfers
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461531308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In onze drukke samenleving is een groeiende behoefte aan zelfreflectie. Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar bewustwording. Lanfers schrijft herkenbaar, ontluikend, verrassend, pakkend en ontroerend, en neemt de lezer mee op een reis naar diepere waarheden. De eindbestemming is daarbij even belangrijk is als het ervaren van het moment en de reis zelf. Zodra de hoofdfiguur kiest voor verandering, ontvangt hij hulp en begint het prachtige proces van heling en beleving.
 
Een boek met inzichten over vrije wil, vergeving, compassie, waarheid, vertrouwen, overgave en wijsheid. Een ontwaken naar een (her)nieuw(d) Begin.

20-apr-2012

piet iepsma

Verrassend, ontluikend, uniek in zijn soort. Aanrader!

Verfrissend, uniek in zijn soort! Geweldig om op deze manier meegenomen te worden naar diepere Waarheden. Ongehoord wat er met je gebeurt tijdens her lezen. Maar ook weer niet onbegrijpelijk, gezien de energie die achter de woorden voelbaar is en zelfs in de omslag waarneembaar! Je kunt het moeilijk weg leggen, maar dat wordt wel geadviseerd. Zo kan de energie achter de woorden nog dieper doordringen in je (onder)bewustzijn. Bijzonder wat de auteur beschrijf in wat wellicht in eerste instantie lijkt op 'n sprookje. Maar wanneer je achter de regels leest, de metaforen overdenkt,of de waarheden die vertelt worden tot je door laat dringen...is het een grote smulpartij! Compliment..eindelijk een boek waarin niets 'moet', maar gewoon door het te lezen er van alles met je gebeurt! Zelfs wanneer het naast je ligt en ook wanneer je het vaker leest.

20-apr-2012

piet iepsma

Verfrissend, ontluikend, herkenbaar, uniek in zijn soort. Aanrader!

Verfrissend, uniek in zijn soort! Geweldig om op deze manier meegenomen te worden naar diepere Waarheden. Ongehoord wat er met je gebeurt tijdens her lezen. Maar ook weer niet onbegrijpelijk, gezien de energie die achter de woorden voelbaar is en zelfs in de omslag waarneembaar! Je kunt het moeilijk weg leggen, maar dat wordt wel geadviseerd. Zo kan de energie achter de woorden nog dieper doordringen in je (onder)bewustzijn. Bijzonder wat de auteur beschrijf in wat wellicht in eerste instantie lijkt op 'n sprookje. Maar wanneer je achter de regels leest, de metaforen overdenkt,of de waarheden die vertelt worden tot je door laat dringen...is het één en al smulpartij! Compliment..eindelijk een boek waarin niets 'moet', maar gewoon door het te lezen er van alles met je gebeurt! Zelfs wanneer het boek gesloten naast je ligt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Lanfers
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461531308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig