De Roos van Jericho Evlex

Prijs € 29,75

Uitverkocht

Francisco Martos

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

DE ROOS VAN JERICHO - EVLEXAls we het rad van de tijd terugdraaien, leidt deze geschiedenis ons naar het jaar 7700 voor de geboorte van Christus, wanneer het tot de ongelofelijke verbinding tussen Kildon, de sjamaan uit de bergen en Evlex, de eerste "Roos van Jericho", een plant, waarvan de oorsprong tot nu toe niet bekend is, kwam. Deze legende deed - lang voor het ontstaan van de religies- in de mensen een eerste mystieke gedachte ontkiemen: de bewustwording van de ziel en haar verschillende manieren van zijn.In de daarop volgende eeuwen veranderde het Aramese volk de legende in eentraditie, die tot op de dag van vandaag met de levendigheid en geldigheid van de tijd reikt.Zo onthult "De Roos van Jericho-Evlex" ons de oorsprong van de legende vanMozes en de "Roos", welk teken Koning David aan de overwinning hielp in de slagtegen de gevreesde Jebuzieten; waarom Salomo of de Koningin van Shebakostbare expedities uitstuurden om de "Roos" in de woestijnen te zoeken; watJezus van Nazareth aanleiding gaf, ze te zegenen; de reden waarom Saladin I zeals bijzondere getuige bij het niet-aanvalsverdrag met Richard I, Leeuwenhart, op de kruistochten voorstelde en nog veel meer.En bovendien wijdt ze ons in verrassende, nooit tevoren geopenbaarde mysteriën in: waarom een Roos van Jericho niet overdraagbaar is, wat de verborgen kracht is, die haar bezitter toestaat, wensen te vervullen; de betekenis van het Aramese Ritueel van de Hoop, wat haar in de enige levende talisman op aarde verandert...Zal dit verhaal uw denken beïnvloeden? Misschien. Maar zonder twijfel zal het u treffen. De Roos van Jericho was miljoenen mensen generatie na generatie tot toevlucht en troost.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francisco Martos
Uitgever
MAJELU EDICIONES
ISBN
9788494048500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

DE ROOS VAN JERICHO - EVLEX

Als we het rad van de tijd terugdraaien, leidt deze geschiedenis ons naar het jaar 7700 voor de geboorte van Christus, wanneer het tot de ongelofelijke verbinding tussen Kildon, de sjamaan uit de bergen en Evlex, de eerste "Roos van Jericho", een plant, waarvan de oorsprong tot nu toe niet bekend is, kwam.
Deze legende deed - lang voor het ontstaan van de religies- in de mensen een eerste mystieke gedachte ontkiemen: de bewustwording van de ziel en haar verschillende manieren van zijn.

In de daarop volgende eeuwen veranderde het Aramese volk de legende in een
traditie, die tot op de dag van vandaag met de levendigheid en geldigheid van de tijd reikt.

Zo onthult "De Roos van Jericho-Evlex" ons de oorsprong van de legende van
Mozes en de "Roos", welk teken Koning David aan de overwinning hielp in de slag
tegen de gevreesde Jebuzieten; waarom Salomo of de Koningin van Sheba
kostbare expedities uitstuurden om de "Roos" in de woestijnen te zoeken; wat
Jezus van Nazareth aanleiding gaf, ze te zegenen; de reden waarom Saladin I ze
als bijzondere getuige bij het niet-aanvalsverdrag met Richard I, Leeuwenhart, op de kruistochten voorstelde en nog veel meer.

En bovendien wijdt ze ons in verrassende, nooit tevoren geopenbaarde mysteriën in: waarom een Roos van Jericho niet overdraagbaar is, wat de verborgen kracht is, die haar bezitter toestaat, wensen te vervullen; de betekenis van het Aramese Ritueel van de Hoop, wat haar in de enige levende talisman op aarde verandert...

Zal dit verhaal uw denken beïnvloeden? Misschien. Maar zonder twijfel zal het u treffen. De Roos van Jericho was miljoenen mensen generatie na generatie tot toevlucht en troost.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francisco Martos
Uitgever
MAJELU EDICIONES
ISBN
9788494048500
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig