De toekomst is nu

de Gouden Belofte 2 : boodschappen van hoop en inspiratie van Aartsengel Michael

Prijs € 21,50

Uitverkocht

R. Herman

Paperback | Oktober 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sta ons toe jullie een Geloofsbelijdenis Nieuwe Tijd te geven die jullie kunnen integreren, beoefenen en waar jullie mee kunnen leven. Die gaat elke religieuze doctrine te boven en kan door iedereen worden uitgeoefend, ongeacht je spirituele overtuigingen. Ik ben Aartsengel Michaël.' 1 Houd met heel je wezen van je Vader/Moeder God. Houd onvoorwaardelijk van jezelf als een goddelijke vonk van de Schepper. Houd van alle anderen zoals je van jezelf houdt. 2 Weet dat jullie beheerders zijn van de Aarde en alle levensvormen die op Aarde voorkomen. Bescherm, bewaar en respecteer alle vormen van leven. 3 Leef je leven in vreugde en met de spontaniteit en verrukking van een kind. Geniet van de levensreis en streef ernaar je aardse missie naar beste vermogen te volbrengen. 4 Handhaaf een constante houding van dankbaarheid en leef elke dag alsof Spirit als waarnemer op je schouder zit. 5 Je doel is om terug te keren naar evenwicht in lichaam, geest en spirit. 6 Zoek je waarheid en eis die op. En breng die waarheid dan met integriteit in de praktijk. Gun iedereen datzelfde recht. 7 Leer en gebruik de Universele Wetten van Manifestatie. 8 Deel de wijsheid die je hebt opgedaan met anderen. 9 Eis je goddelijke geboorterecht op. 10 Doe elke dag een beroep op je machtige Ik-Ben-Aanwezigheid om je te overstralen en te leiden en luister dan naar de innerlijke aansporingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Herman
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247082
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215

Beschrijving

Sta ons toe jullie een Geloofsbelijdenis Nieuwe Tijd te geven die jullie kunnen integreren, beoefenen en waar jullie mee kunnen leven. Die gaat elke religieuze doctrine te boven en kan door iedereen worden uitgeoefend, ongeacht je spirituele overtuigingen. Ik ben Aartsengel Michaël.'
1 Houd met heel je wezen van je Vader/Moeder God. Houd onvoorwaardelijk van jezelf als een goddelijke vonk van de Schepper. Houd van alle anderen zoals je van jezelf houdt.
2 Weet dat jullie beheerders zijn van de Aarde en alle levensvormen die op Aarde voorkomen. Bescherm, bewaar en respecteer alle vormen van leven.
3 Leef je leven in vreugde en met de spontaniteit en verrukking van een kind. Geniet van de levensreis en streef ernaar je aardse missie naar beste vermogen te volbrengen.
4 Handhaaf een constante houding van dankbaarheid en leef elke dag alsof Spirit als waarnemer op je schouder zit.
5 Je doel is om terug te keren naar evenwicht in lichaam, geest en spirit.
6 Zoek je waarheid en eis die op. En breng die waarheid dan met integriteit in de praktijk. Gun iedereen datzelfde recht.
7 Leer en gebruik de Universele Wetten van Manifestatie.
8 Deel de wijsheid die je hebt opgedaan met anderen.
9 Eis je goddelijke geboorterecht op.
10 Doe elke dag een beroep op je machtige Ik-Ben-Aanwezigheid om je te overstralen en te leiden en luister dan naar de innerlijke aansporingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Herman
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247082
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
215