De twaalf energiecentra

ontwikkel je bewustzijnsniveau

Prijs € 6,99

Uitverkocht

Paul Liekens

Paperback | Januari 1999 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de periode van 1975-1985 was Paul Liekens intensief bezig met het onderzoeken en toepas sen van kennis uit het oude Egypte. Door te experimenteren met piramide-energie ontdekte hij bijvoorbeeld dat mensen een ongekend potentieel in zich konden aanboren, wat onder andere leidde tot ongewone resultaten op het gebied van gezondheid bij tienduizenden mensen in België, Nederland en Noorwegen. In dezelfde periode kwam uit zijn onderzoek een ritueel naar boven, een energetische manier om je ontwikkeling als mens te versnellen en je ge-neeskracht te activeren. Dit systeem, de twaalf energiecentra, was in het oude Egypte alleen voorbehouden aan farao's en hogepriesters. De twaalf energiecentra hangen tevens samen met de endocriene klieren en organen. Zes van de twaalf centra corresponderen bovendien met de zeven chakra's van de Indiase filosofie. Paul Liekens heeft de Egyptische, Indiase, Tibetaan se, Hawaiiaanse en westerse kennis geïntegreerd en heeft aan dit proces ook het werken met de kruinchakra als dertiende centrum toegevoegd. In simpele bewoordingen legt hij de lezer dit ef-fectieve systeem uit, zodat al na korte tijd en-kele minuten per dag kunnen volstaan om die energieën paraat te houden en te gebruiken waar nodig. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Liekens
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020201161
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In de periode van 1975-1985 was Paul Liekens intensief bezig met het onderzoeken en toepas sen van kennis uit het oude Egypte. Door te experimenteren met piramide-energie ontdekte hij bijvoorbeeld dat mensen een ongekend potentieel in zich konden aanboren, wat onder andere leidde tot ongewone resultaten op het gebied van gezondheid bij tienduizenden mensen in België, Nederland en Noorwegen.
In dezelfde periode kwam uit zijn onderzoek een ritueel naar boven, een energetische manier om je ontwikkeling als mens te versnellen en je ge-neeskracht te activeren. Dit systeem, de twaalf energiecentra, was in het oude Egypte alleen voorbehouden aan farao's en hogepriesters.
De twaalf energiecentra hangen tevens samen met de endocriene klieren en organen. Zes van de twaalf centra corresponderen bovendien met de zeven chakra's van de Indiase filosofie. Paul Liekens heeft de Egyptische, Indiase, Tibetaan se, Hawaiiaanse en westerse kennis geïntegreerd en heeft aan dit proces ook het werken met de kruinchakra als dertiende centrum toegevoegd. In simpele bewoordingen legt hij de lezer dit ef-fectieve systeem uit, zodat al na korte tijd en-kele minuten per dag kunnen volstaan om die energieën paraat te houden en te gebruiken waar nodig. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Liekens
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020201161
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1999
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96