De uitputting voorbij

eten volgens je element

Prijs € 19,50

Uitverkocht

Marijke de Waal Malefijt, Tessa Gottschal

Paperback | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen met vermoeidheid en uitputting lopen soms ontredderd rond als ze horen dat ze hun levensstijl en voedingspatroon drastisch moeten omgooien. Voor veel mensen is een nieuwe leef- en eetstijl een flinke hobbel om te nemen, voordat ze daarin thuis raken. Terwijl juist een uitgekiende voedingskeuze je sneller uit vermoeidheid en uitputting haalt. Maar welke voeding is speciaal geschikt bij uitputting en (over)vermoeidheid? Wat moet je juist wel of niét eten? Welke kooktechniek houdt je langer gevangen in vermoeidheid?Marijke de Waal Malefijt en Tessa Gottschal, schrijfsters van meerdere gezondheidsboeken, combineren in dit boek hun meervoudige therapeutische aanpak en vooral hun praktische werkwijze.Om standaardoplossingen en vooral standaarddiëten te voorkomen, beschrijven ze eerst de verschillende constitutie-/lichaamstypen (gebaseerd op de drie dosha's uit de Ayurveda). Daarna volgen eenvoudige menuvoorbeelden en snel-klaar-recepten. Hiermee krijgt zelfs de vermoeide en uitgeputte lezer snel een uitgekookte kijk op zijn voeding.Nadrukkelijk houden de schrijfsters er rekening mee dat je in het begin nog extreem moe kunt zijn. Dan heb je geen zin in ingewikkelde en tijdrovende menu's. Daarnaast gaan ze in op specifieke meditatietechnieken: korte meditaties die in combinatie met specifieke voedingsadviezen je energie versterken, met name die van de lever en de bijnieren. Met deze mooie combinatie werk je toe naar het einde van je uitputting.De schrijfsters hebben met hun ruim 35 jaar ervaring in hun natuurgeneeskundige praktijk al veel mensen geholpen toe te werken naar het einde van vermoeidheid en uitputting.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marijke de Waal Malefijt, Tessa Gottschal
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789954
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Mensen met vermoeidheid en uitputting lopen soms ontredderd rond als ze horen dat ze hun levensstijl en voedingspatroon drastisch moeten omgooien. Voor veel mensen is een nieuwe leef- en eetstijl een flinke hobbel om te nemen, voordat ze daarin thuis raken. Terwijl juist een uitgekiende voedingskeuze je sneller uit vermoeidheid en uitputting haalt. Maar welke voeding is speciaal geschikt bij uitputting en (over)vermoeidheid? Wat moet je juist wel of niét eten? Welke kooktechniek houdt je langer gevangen in vermoeidheid?

Marijke de Waal Malefijt en Tessa Gottschal, schrijfsters van meerdere gezondheidsboeken, combineren in dit boek hun meervoudige therapeutische aanpak en vooral hun praktische werkwijze.
Om standaardoplossingen en vooral standaarddiëten te voorkomen, beschrijven ze eerst de verschillende constitutie-/lichaamstypen (gebaseerd op de drie dosha's uit de Ayurveda). Daarna volgen eenvoudige menuvoorbeelden en snel-klaar-recepten. Hiermee krijgt zelfs de vermoeide en uitgeputte lezer snel een uitgekookte kijk op zijn voeding.
Nadrukkelijk houden de schrijfsters er rekening mee dat je in het begin nog extreem moe kunt zijn. Dan heb je geen zin in ingewikkelde en tijdrovende menu's. Daarnaast gaan ze in op specifieke meditatietechnieken: korte meditaties die in combinatie met specifieke voedingsadviezen je energie versterken, met name die van de lever en de bijnieren. Met deze mooie combinatie werk je toe naar het einde van je uitputting.

De schrijfsters hebben met hun ruim 35 jaar ervaring in hun natuurgeneeskundige praktijk al veel mensen geholpen toe te werken naar het einde van vermoeidheid en uitputting.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marijke de Waal Malefijt, Tessa Gottschal
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789954
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192