De Universele wetten van kosmisch bewustzijn

Prijs € 24,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Paul Shockley

Hardback | Januari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft de lezer inspirerende inzichten aan die uitleg geven over een groot aantal universele wetmatigheden die in ons leven werkzaam zijn. Deze kernachtige, spirituele overwegingen benadrukken dat wij deel uitmaken van een universum dat in essentie één levend en scheppend bewustzijn is. Verbondenheid met dit universum stelt ons in staat de wijsheid in onszelf te ontwikkelen en vooral liefde en respect te ervaren voor alles wat leeft. Niet eerder is een zo grote hoeveelheid universele wetten verzameld in één boek. Talloze onderwerpen worden geplaatst in het inspirerende licht van de Nieuwe Tijd, die hierdoor verrassend helder en concreet wordt. Dit boek komt tegemoet aan een groeiende behoefte aan accurate formuleringen van hogere wetten die vrijheid en groter bewustzijn brengen. De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn is een prachtig verzorgde, gebonden uitgave met een verhelderende inleiding over kosmisch bewustzijn, wat kosmische wetten precies zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Het is een mooi geschenk, waarvan de meer dan honderd pagina's ieder vanuit een andere invalshoek uitnodigen tot bezinning op de wereld waarin je leeft en de rol die je daarin wilt spelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Shockley
Uitgever
Public Media
ISBN
9789080894037
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Beschrijving

Dit boek geeft de lezer inspirerende inzichten aan die uitleg geven over een groot aantal universele wetmatigheden die in ons leven werkzaam zijn. Deze kernachtige, spirituele overwegingen benadrukken dat wij deel uitmaken van een universum dat in essentie één levend en scheppend bewustzijn is. Verbondenheid met dit universum stelt ons in staat de wijsheid in onszelf te ontwikkelen en vooral liefde en respect te ervaren voor alles wat leeft. Niet eerder is een zo grote hoeveelheid universele wetten verzameld in één boek. Talloze onderwerpen worden geplaatst in het inspirerende licht van de Nieuwe Tijd, die hierdoor verrassend helder en concreet wordt. Dit boek komt tegemoet aan een groeiende behoefte aan accurate formuleringen van hogere wetten die vrijheid en groter bewustzijn brengen.

De Universele Wetten van Kosmisch Bewustzijn is een prachtig verzorgde, gebonden uitgave met een verhelderende inleiding over kosmisch bewustzijn, wat kosmische wetten precies zijn en wat ze voor ons kunnen betekenen. Het is een mooi geschenk, waarvan de meer dan honderd pagina's ieder vanuit een andere invalshoek uitnodigen tot bezinning op de wereld waarin je leeft en de rol die je daarin wilt spelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Shockley
Uitgever
Public Media
ISBN
9789080894037
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118