De volledige hoe Dianetics wordt gebruikt KIT

boek + 2 DVD's

Prijs € 80,00

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

L. Ron Hubbard

Januari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek vertelt alles over het menselijke verstand, in het bijzonder over het analytische deel en het reactieve deel. Dit laatste deel wordt in het boek ontmaskerd als de grote boosdoener, de veroorzaker van al het irrationeel gedrag en alle ongewenste emoties. Het werk gaat diep in op de werking van het verstand en oplossen van de problemen die het verstand veroorzaakt. Het laat zien wat het reactieve verstand kan veroorzaken en laat zien hoe deze verstoringen uit de weg geruimd kunnen worden. Een boek dat iedereen zou moeten lezen. De film Hoe Dianetics wordt gebruikt (2 DVD's). De film volgt het boek op de voet; hoofdstuk per hoofdstuk wordt op duidelijke wijze in beeld gebracht. Hierdoor wordt de inhoud nog duidelijker. Het is zelfs mogelijk eerst de film te bekijken, direct de technieken toe te passen en daarna pas het boek te lezen. Dit versnelt het gebruik aanzienlijk. Zo hoeven uw verwanten niet langer dan nodig met ongewenste mentale ballast rond te lopen. U kunt meteen aan de slag. De lezingenserie Dianetics, lezingen en demonstaties (4 lezingen, 5 CD's). Kort nadat het boek in 1950 werd gepubliceerd heeft L. Ron Hubbard een serie lezingen gegeven om de inhoud van het boek te verduidelijken en een aantal demonstraties te geven. Deze lezingen zijn indertijd geregistreerd en zijn later op CD uitgebracht. Zo kunnen we nu en in de toekomst beluisteren hoe Dianetics wordt toegepast en worden vragen die zouden kunnen opkomen beantwoord. Het beluisteren van de serie is al bevrijding op zich.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788764912685
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek vertelt alles over het menselijke verstand, in het bijzonder over het analytische deel en het reactieve deel. Dit laatste deel wordt in het boek ontmaskerd als de grote boosdoener, de veroorzaker van al het irrationeel gedrag en alle ongewenste emoties. Het werk gaat diep in op de werking van het verstand en oplossen van de problemen die het verstand veroorzaakt. Het laat zien wat het reactieve verstand kan veroorzaken en laat zien hoe deze verstoringen uit de weg geruimd kunnen worden. Een boek dat iedereen zou moeten lezen.

De film Hoe Dianetics wordt gebruikt (2 DVD's). De film volgt het boek op de voet; hoofdstuk per hoofdstuk wordt op duidelijke wijze in beeld gebracht. Hierdoor wordt de inhoud nog duidelijker. Het is zelfs mogelijk eerst de film te bekijken, direct de technieken toe te passen en daarna pas het boek te lezen. Dit versnelt het gebruik aanzienlijk. Zo hoeven uw verwanten niet langer dan nodig met ongewenste mentale ballast rond te lopen. U kunt meteen aan de slag.

De lezingenserie Dianetics, lezingen en demonstaties (4 lezingen, 5 CD's). Kort nadat het boek in 1950 werd gepubliceerd heeft L. Ron Hubbard een serie lezingen gegeven om de inhoud van het boek te verduidelijken en een aantal demonstraties te geven. Deze lezingen zijn indertijd geregistreerd en zijn later op CD uitgebracht. Zo kunnen we nu en in de toekomst beluisteren hoe Dianetics wordt toegepast en worden vragen die zouden kunnen opkomen beantwoord. Het beluisteren van de serie is al bevrijding op zich.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Ron Hubbard
Uitgever
Signo Publications
ISBN
9788764912685
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig