De weg van de vreedzame krijger

een spirituele zoektocht in de wereld van licht en duisternis

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Dan Millman

Paperback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ondanks zijn succes als Olympisch atleet is Dan Millman niet gelukkig. Hij heeft het gevoel dat er iets mist in zijn leven. Op een nacht loopt hij een benzinestation binnen waar hij een oude man aantreft, die hij in het vervolg Socrates zal noemen. Deze ontmoeting zet zijn hele wereld op zijn kop. Met de excentrieke oude krijger als leidsman begint Dan een spirituele zoektocht in de wereld van licht en duisternis, tot aan de uiteindelijke confrontatie die hem zal bevrijden of vernietigen. Dit klassieke verhaal, met gevoel en humor verteld, is uitgegroeid tot een van de meest geliefde spirituele sages van onze tijd. Dan Millman schreef onder andere de bestsellers De twaalf poorten naar de ziel en Het leven waarvoor je geboren bent. Al ruim vijfentwintig jaar geeft hij lezingen voor een groot publiek. De weg van de vreedzame krijger was zijn debuut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dan Millman
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022550113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Ondanks zijn succes als Olympisch atleet is Dan Millman niet gelukkig. Hij heeft het gevoel dat er iets mist in zijn leven. Op een nacht loopt hij een benzinestation binnen waar hij een oude man aantreft, die hij in het vervolg Socrates zal noemen. Deze ontmoeting zet zijn hele wereld op zijn kop. Met de excentrieke oude krijger als leidsman begint Dan een spirituele zoektocht in de wereld van licht en duisternis, tot aan de uiteindelijke confrontatie die hem zal bevrijden of vernietigen. Dit klassieke verhaal, met gevoel en humor verteld, is uitgegroeid tot een van de meest geliefde spirituele sages van onze tijd.

Dan Millman schreef onder andere de bestsellers De twaalf poorten naar de ziel en Het leven waarvoor je geboren bent. Al ruim vijfentwintig jaar geeft hij lezingen voor een groot publiek. De weg van de vreedzame krijger was zijn debuut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dan Millman
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022550113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240