De weg van het blad

spirituele ervaringen bij de Maya's

Prijs € 18,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

R. de Haan

Paperback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Weg van het Blad is een Mayabeleving van persoonlijke en universele transformatie die voor iedereen is weggelegd. De oude Mayacultuur staat momenteel volop in de belangstelling. Er verschijnen steeds meer boeken en films die de wijsheid van de Maya’s onthullen. Het accent ligt daarbij doorgaans op de kalenders en op het jaar 2012. Maar er is nog veel meer. Raoul de Haan heeft dat mogen ervaren tijdens een rondreis met rugzak door Yucatán en Chiapas. Wat hij van de Maya’s zelf heeft geleerd en wat hij bij hen heeft mogen ondervinden wil hij graag met u delen, terwijl hij u meeneemt langs diverse krachtplaatsen. U krijgt weinig te horen van wat algemeen in reisgidsen en/of geschiedenisboeken te vinden is. Het gaat om aanvoelen. U wordt uitgenodigd om door de ogen van onder andere Mayasjamanen anders te kijken naar de werkelijkheid zoals wij die gewoonlijk ervaren. Op weg naar een nieuwe wereld. Raoul geeft zijn reis in het teken van de zon als volgt kernachtig weer: “dertien dagreizen negen wegen in de nacht ik sterf tevoorschijn”

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. de Haan
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089540812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

De Weg van het Blad is een Mayabeleving van persoonlijke en universele transformatie die voor iedereen is weggelegd.
De oude Mayacultuur staat momenteel volop in de belangstelling. Er verschijnen steeds meer boeken en films die de wijsheid van de Maya’s onthullen. Het accent ligt daarbij doorgaans op de kalenders en op het jaar 2012. Maar er is nog veel meer.
Raoul de Haan heeft dat mogen ervaren tijdens een rondreis met rugzak door Yucatán en Chiapas. Wat hij van de Maya’s zelf heeft geleerd en wat hij bij hen heeft mogen ondervinden wil hij graag met u delen, terwijl hij u meeneemt langs diverse krachtplaatsen. U krijgt weinig te horen van wat algemeen in reisgidsen en/of geschiedenisboeken te vinden is. Het gaat om aanvoelen.
U wordt uitgenodigd om door de ogen van onder andere Mayasjamanen anders te kijken naar de werkelijkheid zoals wij die gewoonlijk ervaren. Op weg naar een nieuwe wereld.

Raoul geeft zijn reis in het teken van de zon als volgt kernachtig weer:

“dertien dagreizen
negen wegen in de nacht
ik sterf tevoorschijn”

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. de Haan
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089540812
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181