De weg van liefde (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hans Stolp

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 66 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien. Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
Ten Have
ISBN
9789025970758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
136221 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

De liefde, zegt Hans Stolp, is een onverwoestbare kracht, de sterkste kracht in het hele universum. In zijn boek beschrijft hij de weg waarlangs wij mensen tot een dergelijke krachtige liefde kunnen uitgroeien. Vanouds wordt van de liefde gezegd: hoe meer je ervan geeft, hoe meer je ontvangt. Wanneer je dit op je laat inwerken, komen er vragen op: hoe maak ik mij deze liefde eigen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat zij in mij tot een onverwoestbare kracht wordt? En hoe word ik zo liefdevol dat ik niet moe word van het geven van liefde, maar juist sterker, krachtiger en milder?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
Ten Have
ISBN
9789025970758
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
136221 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96