De wereld van de engelen

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Marco Roedevick

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek wie de engelen zijn, wat ze voor u kunnen betekenen en hoe u met ze kunt communiceren Elk mens heeft engelen die hem tijdens zijn leven vergezellen en die gevolg geven aan smeekbeden en oproepen. Het maakt niet uit of u hem engel, geest of lichtwezen noemt, het enige dat telt is dat het gaat om een energie die met u in contact staat en die u onmogelijk kunt rationaliseren. Dit boek biedt u antwoorden op concrete vragen zoals 'Wat is engelenergie en hoe manifesteert die zich?', 'Hoe kan ik een engel om hulp vragen?', 'Hoe kan ik met mijn beschermengel in contact komen?' en 'Hoe voelt het om een engel waar te nemen?'. De deskundig verzamelde informatie en de getuigenissen in dit werk zullen u verder helpen bij het proces om de engelen te benaderen. Marco Rocdevick is hoogleraar, journalist, schrijver, antropoloog en voert onderzoek uit naar aardse mysteries. Dit boek is het resultaat van zijn jarenlange studie van en onderzoek naar het fenomeen van de engelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marco Roedevick
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044733594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Ontdek wie de engelen zijn, wat ze voor u kunnen betekenen en hoe u met ze kunt communiceren

Elk mens heeft engelen die hem tijdens zijn leven vergezellen en die gevolg geven aan smeekbeden en oproepen. Het maakt niet uit of u hem engel, geest of lichtwezen noemt, het enige dat telt is dat het gaat om een energie die met u in contact staat en die u onmogelijk kunt rationaliseren.
Dit boek biedt u antwoorden op concrete vragen zoals 'Wat is engelenergie en hoe manifesteert die zich?', 'Hoe kan ik een engel om hulp vragen?', 'Hoe kan ik met mijn beschermengel in contact komen?' en 'Hoe voelt het om een engel waar te nemen?'. De deskundig verzamelde informatie en de getuigenissen in dit werk zullen u verder helpen bij het proces om de engelen te benaderen.

Marco Rocdevick is hoogleraar, journalist, schrijver, antropoloog en voert onderzoek uit naar aardse mysteries. Dit boek is het resultaat van zijn jarenlange studie van en onderzoek naar het fenomeen van de engelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marco Roedevick
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
ISBN
9789044733594
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208